ΗΠΑ

Το μήνυμα του Αντετοκούνμπο στους φίλους των Bucks

Το μήνυμα του Αντετοκούνμπο στους φίλους των Bucks

Μήνυμα προς τους φίλους των Bucks έστειλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στο οποίο λέει ένα ειλικρινές και μεγάλο ευχαριστώ που τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Δεν παρέλειψε πάντως να θέσει και τον στόχο των επόμενων χρόνων, ποιος είναι; Διαβάστε.

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα επέλεξε να πει το δικό του ευχαριστώ στους φίλους των Bucks o Γιάννης Αντετοκούνμπο, λίγες μέρες μετά την υπογραφή του νέου, αξίας 100 εκατ. δολαρίων, συμβολαίου του. O22χρονος forward μιλά για τις δύσκολες στιγμές, την απίστευτη στήριξη του κόσμου αλλά και το μεγάλο στόχο της ομάδας του Jason Kidd, που δεν είναι άλλος πλέον από την κατάκτηση, σε βάθος χρόνου, ενός πρωταθλήματος.

Ολόκληρη η επιστολή του Γιάννη:

Όταν έφτασα εδώ τρία χρόνια πριν, μόλις 18 χρονών και ξεκινώντας ένα απίστευτο ταξίδι σε μια ξένη χώρα χωρίς την οικογένεια μου στο πλευρό μου, εσείς μου δώσατε δύναμη. Η στήριξή σας κατά τις πρώτες αυτές βδομάδες ήταν απίστευτη. Ενώ προσαρμοζόμουν σε μια νέα Λίγκα και μια καινούργια ζωή, εσείς με καλωσορίσατε και μου συμπεριφερθήκατε σαν να είμαι μέρος της οικογένειας σας, σαν να ήμουν μέρος αυτή της κοινότητας όλη μου τη ζωή. Όταν οι γονείς μου και τα αδέρφια μου έφτασαν εδώ προς το τέλος της σεζόν, τους καλωσορίσατε με ανοιχτές αγκάλες επίσης. Δεν μπορώ να σας εξηγήσω πόσο πολύ μετράει αυτό για μένα. Το πρώτο παιχνίδι που παρακολούθησαν - σε μια εκπληκτική νίκη απέναντι στους Knicks στις αρχές Φεβρουαρίου- δεν σήμαινε απολύτως τίποτα από βαθμολογική άποψη, αλλά σήμαινε τα πάντα για μένα. Η οικογένεια ήταν πάντα η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου, και τρία χρόνια ύστερα, εδώ στο Μίλγουοκι, είμαι περήφανος να σας πω ότι όλοι σας, είστε επίσης μέλη της οικογένειας μου τώρα.

Οι Bucks μου έδωσαν μια ευκαιρία τρία χρόνια πριν, και έχουν επενδύσει τόσα πολλά πάνω μου προκειμένου να με βοηθήσουν να βελτιωθώ τόσο ως παίκτης όσο και ως άτομο. Υπόσχομαι να μετατρέψω αυτή την επένδυση προς όφελος της ομάδας και της πόλης, εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου. Θα κάνω οτιδήποτε χρειάζεται ώστε να φέρω ένα Πρωτάθλημα στους υπέροχους φανς μας, και πρόκειται να συνεχίσω να βελτιώνομαι, ως μέλος αυτής της κοινότητας, ώστε να την καταστήσω καλύτερο μέρος για τις μελλοντικές γενιές.

Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε. Έχω καταλάβει πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις ένα πρωτάθλημα ΝΒΑ και αντιλαμβάνομαι πόσο σκληρά πρέπει να δουλέψουμε ώστε να φτάσουμε εκεί. Έχουμε όλα τα εργαλεία, και τους καλύτερους φανς σε όλο τον κόσμο έτοιμους να στηρίξουν την ομάδα - όπως ακριβώς στηρίξατε εμένα και την οικογένεια μου. Φτιάχνουμε κάτι ξεχωριστό τώρα και δεν υπάρχει άλλο μέρος στο οποίο θα ήθελα αυτή τη στιγμή να βρίσκομαι.

Σας ευχαριστώ που είστε μαζί μου σ' αυτό το ταξίδι, και ανυπομονώ να σας δω όλους αυτή τη σεζόν αλλά και τα επόμενα χρόνια που έρχονται.

Ας πάμε για δουλειά τώρα!

Fear the Deer

Γιάννης Αντετοκούνμπο

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ