ΗΠΑ

Το "μάθημα" του Kupchak στον Larry Nance Jr.

Το "μάθημα" του Kupchak στον Larry Nance Jr.

Ο Larry Nance Jr. επελέγη στο Νο27 του Draft από τους Los Angeles Lakers, με τον Mitch Kupchak να του βάζει άμεσα χέρι για ένα σχόλιο που έκανε -το 2012- για τον Kobe Bryant στο Twitter.

Η καριέρα του Larry Nance Jr. στους Los Angeles Lakers δεν θα ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παρότι οι "Λιμνάνθρωποι" τον επέλεξαν στο Νο27 θα χρειαστεί να μάθει κάποια πράγματα για να μπορέσει να εγκλιματιστεί πλήρως. Το ένα εξ αυτών αφορά τον σεβασμό στον Kobe Bryant, εναντίον του οποίου είχε "τιτιβίσει" πριν από μία τριετία.

Κι αν αναρωτιέστε πόσο ψάχνουν τους παίκτες στο ΝΒΑ, η απάντηση είναι "πάρα πολύ". Γι αυτό ο GM του Λος Άντζελες, Mitch Kupchak, ανέλαβε να νουθετήσει τον 22χρονο πάουερ φόργουορντ, ο οποίος όταν ακόμη φορούσε τη φανέλα του Wyoming είχε σχολιάσει επικριτικά τον "Black Mamba" με αφορμή το σκάνδαλο βιασμού που είχε ξεσπάσει, με τον ίδιο στον ρόλο του θύτη. Πριν από έναν αγώνα με τους Denver Nuggets, είχε γράψει στο Twitter πως " ελπίζω πως αυτή τη φορά ο Kobe δεν θα απλώσει τα χέρια του στο Ντένβερ", συμπεριλαμβάνοντας μάλιστα το hashtag "#rapist".

" Έχω ήδη μιλήσει με τον Larrry Nance Jr., παρέα με τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων του οργανισμού, John Black", σχολίασε ο Mitch Kupchak, για να προσθέσει αναφερόμενος στη σχέση του 22χρονου παίκτη με τον Kobe Bryant πως " είναι κάτι που θα συζητήσουν μεταξύ τους".

Πρόδηλο είναι πως ο απόφοιτος του Wyoming δεν πρόκειται να περάσει καλά στην "πόλη των αγγέλων", γιατί το να κατηγορείς δημόσια τον αρχηγό και ηγέτη της ομάδας συνεπάγεται με... δύσκολες στιγμές για τον ίδιο. Το θέμα είναι τώρα πως θα το διαχειριστεί, μα πάνω απ όλα πως θα αντιδράσει ο Kobe σε όλο αυτό.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ