ΗΠΑ

Το ESPN παρουσίασε τα 100 ταλέντα του 2018

Το ESPN παρουσίασε τα 100 ταλέντα του 2018

Στην Insider έκδοσή του, το ESPN παρουσίασε τα 100 κορυφαία ταλέντα που κοιτάζουν ήδη το NBA Draft 2018. Δείτε ποιοι είναι στο TOP-5, μαζί με όλους τους Ευρωπαίους και τον Έλληνα της λίστας.

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στα τέλη Νοέμβρη, όμως το ESPN έχει ήδη φτιάξει τη λίστα με τους 100 πιο ταλαντούχους νεαρούς μπασκετμπολίστες του κόσμου, με όλα τα ονόματα που θα "παίξουν" στα ρεπορτάζ μέχρι τον Ιούνιο και το NBA Draft 2018. Τα mock drafts, οι εκτιμήσεις δηλαδή των δημοσιογράφων, είναι πολλά στο διαδίκτυο, όμως η δουλειά που έκανε το ESPN στην Insider έκδοσή του , ξεχωρίζει από όσες μπορεί κανείς να διαβάσει και να συμβουλευθεί.

Στο νούμερο 1 βρίσκεται ο Luka Doncic της Ρεάλ Μαδρίτης, στο νούμερο 2 ο Michael Porter Jr. (SF/PF) του Missouri που όμως θα χάσει όλη τη σεζόν εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού, στο νούμερο 3 ακολουθεί ο Marvin Bagley III (PF) του Duke, στο νούμερο 4 ο Deandre Ayton (C) του Arizona και στο νούμερο 5 ο Mohammed Bamba (C) του Texas. Για τον τελευταίο, μπορείτε να μάθετε τα πάντα στο αφιέρωμα του Sport24.gr και του Στέφανου Μακρή.

Από εκεί και πέρα, ξεχωρίζουν στο νούμερο 16 ο Βόσνιος Dzanan Musa, στο 22 ο Λετονός Rodions Kurucs της Μπαρτσελόνα, στο νούμερο 31 ο Γεωργιανός Goga Bitadze που είδαμε και στο περασμένο Eurobasket, στο νούμερο 34 ο Marko Simonovic, στο νούμερο 40 ο Arnoldas Kulboka, στο νούμερο 52 ο Ουκρανός Sviatoslav Mykhailiuk, στο νούμερο 55 ο Ισλανδός Tryggvi Hlinason της Βαλένθια, στο νούμερο 61 ο Abdoulaye N'doye της Σολέ, στο νούμερο 62 ο Tadas Sedekerskis, στο νούμερο 63 ο Kostja Mushidi, ενώ στο νούμερο 70 βρίσκουμε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Υπάρχουν κι άλλα ονόματα Ευρωπαίων όπως αυτό του Karim Jallow, του Alexa Radanov, του Omer Yurtseven, του Leo Cizmic και του Vanja Marinkovic, γεγονός που δείχνει ότι και το επόμενο NBA Draft θα έχει αρκετά ονόματα παικτών που αυτή την εποχή αγωνίζονται στα μέρη μας.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ