ΗΠΑ

Τι προβλέπει το deal ανάμεσα σε Ουάιτ και Miami Heat

Ο Οκάρο Ουάιτ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Miami Heat, δίχως όμως αυτό να σημαίνει πως θα φορέσει τη φανέλα τους σε επίσημο παιχνίδι. Διαβάστε τον λόγο.

Ο Οκάρο Ουάιτ κατάφερε να πείσει τους Miami Heat για την αξία του στο Summer League του Λας Βέγκας, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο πρώην παίκτης του Άρη πέτυχε τον πρώτο του στόχο, αυτό της ευκαιρίας να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα τον δούμε να φορά τη φανέλα των Miami Heat σε επίσημο παιχνίδι.

Ο λόγος; Το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε είναι μερικώς εγγυημένο (έναντι 1.400.000 δολαρίων), ήτοι δεν σημαίνει απαραίτητα πως η ομάδα του Έρικ Σπόελστρα θα τον κρατήσει στο δυναμικό της στη διάρκεια της σεζόν. Το κάθε άλλο, για να διατηρηθεί στο έμψυχο δυναμικό της θα πρέπει να προσπαθήσει ακόμη περισσότερο στο training camp που ξεκινά τον Σεπτέμβριο.

Χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε πως αυτή τη στιγμή οι Miami Heat έχουν δεκαεφτά (17) συμβόλαια σε ισχύ, αριθμός που θα πρέπει να μειωθεί πριν το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Βάσει των κανονισμών του ΝΒΑ, κάθε ομάδα μπορεί να έχει μέχρι δεκαπέντε (15) παίκτες στο ρόστερ της. Όπερ και σημαίνει πως στη διάρκεια του training camp θα πρέπει να "κόψει" τουλάχιστον δύο παίκτες. Κάτι που ενδεχομένως να επηρεάσει το μέλλον του Οκάρο Ουάιτ, αφού είναι σε αυτούς που δεν θεωρούνται... σίγουροι.

Τι σημαίνει αυτό; Πως εφόσον δεν καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Έρικ Σπόελστρα για να μείνει στο ρόστερ των Miami Heat όταν ξεκινήσει η επίσημη αγωνιστική περίοδος, τότε ενδεχομένως να αναγκαστεί να αναζητήσει ξανά ομάδα στην Ευρώπη.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ