ΗΠΑ

Τα νεύρα του LeBron με τον ανταγωνιστικό Αντετοκούνμπο

Τα νεύρα του LeBron με τον ανταγωνιστικό Αντετοκούνμπο

Ο LeBron James απέτυχε να κερδίσει τους Bucks, σώριασε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παρκέ και ένα VIDEO από τη συγκεκριμένη φάση κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Δείτε γιατί, μαζί με την πραγματική διάσταση του ζητήματος.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο "μεγαλώνει" και ο ανταγωνισμός απέναντί του εντείνεται. Ο LeBron James, για παράδειγμα, δεν είναι ένας από τους παίκτες που τον αποθεώνουν, όπως συμβαίνει με τον Kevin Durant των Golden State Warriors. Ο ηγέτης των Cavaliers δεν είναι από εκείνους που θέλουν... πολλά-πολλά με τον Greek Freak, άλλωστε οι Bucks των σπρώχνουν τα τελευταία χρόνια στα όριά του, με αποκορύφωμα τον χθεσινό αγώνα .

Τέσσερα περίπου λεπτά πριν το ημίχρονο, με το σκορ στο 55-48, οι δυο παίκτες ξεκίνησαν να σπρώχνονται στη ρακέτα, έφτασαν στην περιφέρεια και όταν ο Eric Bledsoe σούταρε και μαζί πήγαν για τη διεκδίκηση του επιθετικού ριμπάουντ, ο LeBron έσπρωξε ελαφρά τον Γιάννη που έπεσε στο παρκέ. Τι ακολούθησε; Ο εκνευρισμένος James - που προσπαθούσε να κερδίσει μόνος του τους Bucks - είδε το πόδι του Αντετοκούνμπο να μπλέκεται με τα δικά του και το απώθησε αρκετά έντονα, κοιτάζοντας τον 23χρονο αντίπαλό του με στόχο να τον... τρομάξει.

Στο διαδίκτυο έγινε αρκετή συζήτηση για το αν ο LeBron πάτησε η κλώτσησε τον Γιάννη, το video που θα δείτε δεν είναι κατατοπιστικό εξαιτίας του scoreboard στη βάση της εικόνας, όμως με μια προσεκτική ματιά στην επιλογή " mobile view" του ΝΒΑ League Pass, είναι ξεκάθαρο πως απλώς έσπρωξε με δύναμη το πόδι του superstar των Milwaukee Bucks, χωρίς να υπάρξει κάτι περισσότερο

Σίγουρα πάντως στον 33χρονο ηγέτη των Cavaliers δεν αρέσει να χάνει από ομάδες της περιφέρειάς του, οι οποίες στηρίζονται σε νεαρούς. Οι Bucks του Αντετοκούνμπο, οι Knicks του Porzingis, οι Wizards του Wall και του Beal, οι 76ers των Simmons - Embiid είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη:

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ