ΗΠΑ

Συνελήφθησαν δύο νεαροί για τον θάνατο της ξαδέρφης του Ουέιντ

Συνελήφθησαν δύο νεαροί για τον θάνατο της ξαδέρφης του Ουέιντ

Η Νικία Όλντριζ, ξαδέρφη του Ντουέιν Ουέιντ, σκοτώθηκε ύστερα από ανταλλαγή πυρών στο Σικάγο και η αστυνομία της πόλης έκανε δύο συλλήψεις νεαρών. Σοκαρισμένος παραμένει ο παίκτης των Μπουλς.

Ο Ντουέιν Ουέιντ, ύστερα από μία τεράστια και πολυετή καριέρα στους Μαϊάμι Χιτ, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, στο Σικάγο και στους Μπουλς.

Στην πόλη του Σικάγο, όμως, πριν λίγες μέρες, σκοτώθηκε η ξαδέρφη του, ύστερα από ανταλλαγή πυρών, με την βία των όπλων στις ΗΠΑ να είναι ανεξέλεγκτη. Μάλιστα, σε σχετικό μήνυμα του στο twitter, έγραψε το εξής: "Η ξαδέρφη μου σκοτώθηκε σήμερα στο Σικάγο. Άλλη μία πράξη της ανεξέλεγκτης βίας των όπλων. Τέσσερα παιδιά έχασαν την μητέρα τους ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Απίστευτο".

H αστυνομία του Σικάγο ψάχνει τους ενόχους για τον θάνατο της Νικία Όλντριζ, η οποία έχασε την ζωή της τυχαία, ενώ πήγαινε να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο. Η γυναίκα δέχτηκε σφαίρες στο κεφάλι και στο χέρι. Πρόσφατα έκανε δύο συλλήψεις, δύο αδελφών μόλις 22 ετών, οι οποίοι φέρονται να ευθύνονται για το περιστατικό.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ