ΗΠΑ

Στους Ατλάντα Χοκς ο Ντιλέινι!

Στους Ατλάντα Χοκς ο Ντιλέινι!

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι "εξαργύρωσε" την εντυπωσιακή σεζόν που έκανε με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, υπογράφοντας διετές (εγγυημένο) συμβόλαιο με τους Ατλάντα Χοκς. Θα είναι συμπαίκτης με τον Ντουάιτ Χάουαρντ!

Μετά από μια εντυπωσιακή σεζόν στην Euroleague, όπου οδήγησε τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Final Four, ο Μάλκολμ Ντιλέινι πήρε μεταγραφή. Όχι όπου κι όπου, αλλά στο ΝΒΑ. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Αμερικανός γκαρντ "έκλεισε" για δύο χρόνια στους Ατλάντα Χοκς, με τους οποίους θα υπογράψει εγγυημένο συμβόλαιο συνεργασίας!

Ο πρώην παίκτης της "Λόκο" βρέθηκε το φετινό καλοκαίρι στο "στόχαστρο" των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά είχε ξεκαθαρίσει πως στόχος του είναι να καταλήξει στο ΝΒΑ. Όπως κι έγινε, αφού θα μετακομίσει στην Ατλάντα, εκεί όπου τον περιμένει ο Ντουάιτ Χάουαρντ.

Το νέο μέλος των "Γερακιών" διέπρεψε φέτος στην Euroleague, έχοντας 16.3 πόντους με 45.3% στα δίποντα, 40.2% στα τρίποντα και 85.1% στις βολές, 3.4 ριμπάουντ και 5.5 ασίστ στα 33'16'' που βρισκόταν κατά μέσο όρο στο παρκέ!

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ