ΗΠΑ

Στο ΝΒΑ Open Court έπαιξαν μπάσκετ στο στούντιο

Στο ΝΒΑ Open Court έπαιξαν μπάσκετ στο στούντιο

Το NBA Open Court απέδειξε για ακόμη μία φορά το γιατί αποτελεί την κορυφαία εκπομπή για το μπάσκετ στον κόσμο. Οι Αϊζάια Τόμας, Σακίλ Ο'Νίλ, Μίλερ, Ρέτζι Μίλερ και Γκραντ Χιλ, έβαλαν τις φανέλες τους και έπαιξαν μπάσκετ στο στούντιο.

Το ΝΒΑ Οpen Court αρακτηρίζεται δικαίως ως η κορυφαία εκπομπή για το μπάσκετ στον κόσμο, έχοντας εκατομμύρια τηλεθεατές, αλλά και θαυμαστές.

Στην τελευταία εκπομπή, οι παλαίμαχοι παίκτες και συντελεστές της εκπομπής, έβγαλαν τα κουστούμια και φόρεσαν ξανά τις φανέλες τους με τις οποίες διέπρεψαν στην καριέρα τους στο ΝBA, παίζοντας μπάσκετ μεταξύ τους.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, ανέφεραν λεπτομέρειες, αλλά και ιστορίες από την εποχή που ο καθένας ήταν στην αγωνιστική δράση. Παρακολουθήστε την απολαυστική εκπομπή, από την οποία δεν έλειψαν οι ατάκες, αλλά και το χιούμορ.

Οι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες του ΝΒΑ που έλαβαν μέρος στην συγκεκριμένη εκπομπή είναι οι εξής: Αϊζάια Τόμας (Πίστος), Σακίλ Ο'Νίλ (Λέικερς), Ρέτζι Μίλερ (Πέισερς), Μπρεντ Μπάρι (Σούπερσονικς), Στιβ Σμιθ (Χοκς), Γκραντ Χιλ (Πίστονς) και Ντένις Σκοτ (Μάτζικ).

Σε βίντεο ολόκληρη η διάρκεια της εκπομπής:

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ