ΗΠΑ

Στην Κίνα κατέληξε ο Τζος Σμιθ

Στην Κίνα κατέληξε ο Τζος Σμιθ

Αφού δεν βρήκε εγγυημένο συμβόλαιο στο ΝΒΑ, ο Τζος Σμιθ κατέληξε πως το καλύτερο για το μέλλον του είναι η Κίνα. Ο 31χρονος φόργουορντ υπέγραψε τρίμηνο συμβόλαιο με τους Sichuan Blue Whales.

Η αλήθεια είναι ότι η καριέρα του είναι σε ελεύθερη πτώση τα τελευταία χρόνια. Τόσο πολύ που πλέον θεωρείται... περιττός στο ΝΒΑ. Ο Τζος Σμιθ παλεύει να βρει τον παλιό (καλό) του εαυτό, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει πολλές πιθανότητες τη δεδομένη χρονική στιγμή. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που ο 31χρονος φόργουορντ αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση ομάδας από την Κίνα, για να συνεχίσει την καριέρα του στο CBA.

Οι Sichuan Blue Whales έπεισαν τον πολύπειρο παίκτη να μετακομίσει στην ασιατική χώρα, για τουλάχιστον τρεις μήνες. Αυτή είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε, για να συναντήσει εκεί τον Χαμέντ Χανταντί.

Παρεμπιπτόντως, ο Τζος Σμιθ αγωνιζόταν ανελλιπώς στο ΝΒΑ από το 2004, για να φορέσει τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς (2004-'13), Ντιτρόιτ Πίστονς (2013-'15), Χιούστον Ρόκετς (2014-'15 και 2015-'16) και Λος Άντζελες Κλίπερς (2015-'16), έχοντας 14.6 πόντους, 7.5 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 1.9 κοψίματα ανά παιχνίδι στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ