ΗΠΑ

Sports Illustrated: Ο Γιάννης είναι ο πιο ενδιαφέρων πλέι-μέικερ στην ιστορία του ΝΒΑ

Sports Illustrated: Ο Γιάννης είναι ο πιο ενδιαφέρων πλέι-μέικερ στην ιστορία του ΝΒΑ

Το κορυφαίο αθλητικό περιοδικό στις ΗΠΑ, το Sports Illustrated, αποθεώνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο και χαρακτηρίζει ως τον πιο ενδιαφέροντα πλέι-μέικερ στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει... θραύση στο ΝΒΑ, βρίσκεται σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση (23.8 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 5.9 ασίστ), συνεισφέροντας σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, σημειώνει τριπλ-νταμπλ και είναι εντυπωσιακό να βλέπεις έναν παίκτη ύψους 2.10 να κατεβάζει την μπάλα με άνεση, έχοντας τον ρόλο του πλέι-μέικερ.

Το κορυφαίο αθλητικό περιοδικό στις ΗΠΑ, το Sports Illustrated, αποθεώνει τον Έλληνα διεθνή παίκτη, τον οποίο και χαρακτηρίζει ως τον πιο ενδιαφέρων πλέι-μέικερ στην ιστορία του ΝΒΑ! Πρόκειται για ειδική έκδοση η οποία θα κυκλοφορήσει στο Μιλγουόκι, αλλά αναμφισβήτητα πρόκειται για μία τεράστια και σημαντική επισήμανση για τον σούπερ-σταρ των Μπακς.

Ο δημοσιογράφος Lee Jenkins εκθειάζει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Sports Illustrated, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: "Οι Μπακς έχουν παραδώσει τα ηνία στον ύψους 2.10 πλέι-μέικερ, Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθιστώντας τον πλέον όχι μόνο στον ψηλότερο πλέι-μέικερ στην ιστορία του ΝΒΑ, αλλά και ως τον πιο ενδιαφέρων στα χρονικά του πρωταθλήματος".

Παράλληλα, στο κείμενο του, καταγράφει και στιγμές από το πως λειτουργεί ο Έλληνας διεθνής γκαρντ μετά το τέλος των αγώνων: "Κάποιες φορές εκνευρίζομαι, με πιάνει τρέλα αν δεν πάει κάτι καλά, οπότε μένω παραπάνω μετά το τέλος των αγώνων, δεν πάω σπίτι και κάνω προπόνηση, δοκιμάζοντας σουτ, ώστε να διώξω μακριά τον θυμό μου", αναφέρει σε σχόλιο του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολούθως στάθηκε στην παιδική του ηλικία, λέγοντας τα εξής: "Δεν μπορώ να την αφήσω στην άκρη. Δεν μπορώ να πω «Τα κατάφερα, τα άφησα όλα πίσω μου», γιατί θα τα κουβαλάω πάντα μαζί μου. Έτσι έμαθα να δουλεύω, με αυτόν τον τρόπο. Τα αποτελέσματα ποτέ δεν είναι εγγυημένα. Εάν δουλέψω εδώ θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Αυτό είναι το καλύτερο συναίσθημα για εμένα. Στην αρχή ήμουν σαν ένα παιδί στο πάρκο, βλέποντας όλες αυτές τις πόλεις, βλέποντας το Λεμπρόν Τζέιμς και τον Κέβιν Ντουράντ, ήταν τόσο διασκεδαστικό. Αλλά αυτό το παιδί -το παιδί με τα smoothies- στην πραγματικότητα δεν είναι παιδί πια".

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ