ΗΠΑ

Σκληρός τραυματισμός για Τζορτζ

Σκληρός τραυματισμός για Τζορτζ
Σκληρός τραυματισμός για Τζορτζ

Ο Πολ Τζόρτζ τραυματίστηκε σοβαρά σε παιχνίδι προπόνησης των ΗΠΑ με το πόδι του να γυρίζει άσχημα. Δείτε το σκληρό βίντεο.

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Αμερικανού άσου των Πέισερς κατά τη διάρκεια διπλού μεταξύ των παικτών της ομάδας των ΗΠΑ. Ο Τζορτζ πήδηξε στον αέρα για να ανακόψει την προσπάθεια του Χάρντεν, όμως έπεσε άτσαλα και ο αστράγαλος του γύρισε.

Οι συμπαίκτες του δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που αντίκρισαν και πολλοί από αυτούς έκρυψαν το πρόσωπο τους κάτω από την πετσέτα που είχαν γύρω από το λαιμό τους.

Πρέπει να τονίσουμε πως ο Τζορτζ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις με σκοπό να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Ο ίδιος πάντως έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: "Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη. Θα γίνω καλά και θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατός".

Φοβούνται για το χειρότερο

Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει ακόμα, όμως πολλοί εκφράζουν την ανησυχία τους και αναφέρουν πως ο Τζορτζ έχει σπάσει το πόδι του. Σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε ακριβώς τι έχει συμβεί.

Δείτε το βίντεο με τον τραυματισμό.

Σκληρός τραυματισμός για Τζορτζ
Σκληρός τραυματισμός για Τζορτζ
TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ