ΗΠΑ

Σεραφέν: "Η Μπαρτσελόνα ήταν η πρώτη μου επιλογή, αλλά ήρθε το ΝΒΑ"

Σεραφέν: "Η Μπαρτσελόνα ήταν η πρώτη μου επιλογή, αλλά ήρθε το ΝΒΑ"

Ο Κέβιν Σεραφέν υπέγραψε στους Ιντιάνα Πέισερς, αλλά σε δηλώσεις του, ο Γάλλος φόργουορντ/σέντερ τόνισε πως βρέθηκε κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα φέτος το καλοκαίρι.

Ο Γάλλος διεθνής φόργουορντ/σέντερ, Κέβιν Σεραφέν, φέτος το καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Euroleague και στην ομάδα της Μπαρτσελόνα. Τελικά, παρέμεινε στο ΝΒΑ, υπογράφοντας συμβόλαιο με τους Ιντιάνα Πέισερς.

Ο για μία πενταετία (2010-2015) φόργουορντ/σέντερ των Ουίζαρντς, Κέβιν Σεραφέν, ο οποίος πέρσι φόρεσε την φανέλα των Νικς, σε δηλώσεις του εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να παραμείνει στο ΝΒΑ, αναλύοντας το τι συνέβη στις συζητήσεις του με την ομάδα της Μπαρτσελόνα, η οποία ήταν η πρώτη του επιλογή: "Η Μπαρτσελόνα ήταν η πρώτη του μου επιλογή. Μιλήσαμε με το γενικό διευθυντή και με τον προπονητή, αλλά με έκαναν να περιμένω. Κοίταζαν να κάνουν χώρο στο ρόστερ και μετά μου είπαν πως δεν μπορούν να το πετύχουν".

Και συνέχισε λέγοντας τα εξής: "Τότε ο νέος μου ατζέντης άρχισε να τηλεφωνάει σε ομάδες του ΝΒΑ. Για αυτό καθυστέρησα τόσο πολύ. Κοίταζα να κάνω την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ανυπομονούσα να έχω μία ευκαιρία να παίξω πολύ και να δείξω στον κόσμο τι μπορώ να πετύχω. Αφού δεν έγινε στην Μπαρτσελόνα, εξετάσαμε τις επιλογές μας στο ΝΒΑ. Όταν η Μπαρτσελόνα επανήλθε ήταν πολύ αργά, γιατί είχαμε ήδη μπει στη διαδικασία να μιλήσουμε με ομάδες του ΝΒΑ. Δοκιμάστηκα για μερικές μέρες στην Ιντιάνα και τώρα είμαι στους Πέισερς".

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ