ΗΠΑ

Σάλος στην Oracle Arena: "Τα αποδυτήρια των Cavaliers μυρίζουν κάνναβη"

Σάλος στην Oracle Arena: "Τα αποδυτήρια των Cavaliers μυρίζουν κάνναβη"

Δημοσιογράφος του ESPN άναψε φωτιές μετά το Game 2 των Τελικών του ΝΒΑ, καθώς τουίταρε πως στα αποδυτήρια των Cavaliers υπήρχε έντονη μυρωδιά από κάνναβη!

Ο Mike Wise εργάζεται στο ESPN ως senior συντάκτης του "Undefeated". Ο Mike Wise, όμως, δεν είναι και τόσο... wise (σοφός), καθώς χθες βράδυ, λίγη ώρα μετά το φινάλε του Game 2 της σειράς των Τελικών του ΝΒΑ, έκανε ένα λάθος που θα μπορούσε να αποφύγει για να μην θεωρηθεί/χαρακτηριστεί "καρφί".

Βλέπετε, ο Wise τουίταρε από τα αποδυτήρια των Cleveland Cavaliers πως στην ατμόσφαιρα υπήρχε έντονη η μυρωδιά μαριχουάνας, με αποτέλεσμα όλοι ξαφνικά να ασχοληθούν μαζί του. Ποικιλοτρόπως.

" Στα αποδυτήρια των Cavaliers υπάρχει μια έντονη μυρωδιά κάνναβης απόψε. Hey, στην Καλιφόρνια βρίσκεσαι και χάνεις 2-0. Είναι σημαντικό να μπορείς να ελέγξεις τον πόνο. Για να είμαι πάντως ξεκάθαρος, δεν γνωρίζω ποιος έφερε την μαριχουάνα στα αποδυτήρια. Μπορεί να ήταν δημοσιογράφος, μπορεί να ήταν παίκτης... Εχω μεγαλώσει στην Βόρεια Καλιφόρνια και τη Χαβάη, γνωρίζω τη μυρωδιά της κάνναβης. Θα μπορούσε να είναι από κάποιον κάμεραμάν, ρεπόρτερ, οποιονδήποτε. Δεν προδικάζω καταστάσεις" έγραψε και ακολούθησε πανικός.

Ποιος ξέρει που ακριβώς μπορεί να βρίσκεται η αλήθεια...

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ