ΗΠΑ

Πρώην ΝΒΑer αποκαλύπτει πως υπέστη σεξουαλική κακοποίηση

Gary Houston performs during the in memoriam for Whitney Houston at the BET Awards on Sunday, July 1, 2012, in Los Angeles. (Photo by Matt Sayles/Invision/AP)
Gary Houston performs during the in memoriam for Whitney Houston at the BET Awards on Sunday, July 1, 2012, in Los Angeles. (Photo by Matt Sayles/Invision/AP) MATT SAYLES/INVISION/AP

Ο Gary Garland, ετεροθαλής αδελφός της Whitney Houston, αποκάλυψε σε ντοκιμαντέρ για την διάσημη καλλιτέχνη πως μαζί κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από την εξαδέλφη τους, μουσικό της soul, Dee Dee Warwick.

Το όνομά του δεν το θυμούνται ακόμη και οι πιο... πιστοί οπαδοί του ΝΒΑ. Ο Gary Garland έπαιξε στο Πανεπιστήμιο DePaul από το 1975 έως το 1979, επιλέχθηκε στο νούμερο 30 του NBA Draft 1979 και έπαιξε στην "μεγάλη Λίγκα" για έναν χρόνο, τη σεζόν 1979/80 με μέσους όρους 4.3 πόντων, 1.8 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ ανά 14.2 λεπτά συμμετοχής σε 78 αγώνες με την φανέλα των Denver Nuggets.

38 χρόνια μετά, ο ετεροθαλής αδελφός της Whitney Houston αποκάλυψε σε ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί σήμερα (17/5) στις Κάννες πως εκείνος και η διάσημη τραγουδίστρια κακοποιήθηκαν σεξουαλικά όταν ήταν παιδιά από την εξαδέλφη τους, μουσικό της soul, Dee Dee Warwick.

Αυτό είναι το δεύτερο ντοκιμαντέρ για την ζωή της Houston, στη διάρκεια του οποίου αποκαλύπτεται επίσης πως ο πατέρας της, ο οποίος είχε αναλάβει χρέη λογιστή της, της είχε κλέψει χρήματα ενώ η βία υπήρχε στην καθημερινότητά της, όσο τουλάχιστον ήταν παντρεμένη με τον Booby Brown.

Η Houston πέθανε το 2012 σε ηλικία 48 ετών, η Dee Dee Warwick πέθανε το 2008 σε ηλικία 63 ετών, ενώ ο Gary Garland είναι σήμερα 60 ετών. Όλοι τους έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Πηγή: News247.gr

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ