ΗΠΑ

Προκαλεί ο Μπολ με τα "ZO2"

FILE - In this Saturday, March 4, 2017, file photo, UCLA guard Lonzo Ball, right, walks away after hugging his father, LaVar, following the team's NCAA college basketball game against Washington State in Los Angeles. The UCLA freshman point guard has been one of college basketball's best players and could be the No. 1 pick in the NBA draft. He's kept up his high-level of play over the past month as his father, LaVar, has become more vocal in the media.  (AP Photo/Mark J. Terrill)
AP Photo/Mark J. Terrill AP

Ο Λόνζο Μπολ κυκλοφόρησε το πρώτο παπούτσι της φίρμας του και προκάλεσε ήδη πολλές αντιδράσεις λόγω της τιμής του (495 δολάρια!), αλλά και του logo του.

Ο Λόνζο Μπολ έχει καταφέρει να προκαλέσει θόρυβο πολλούς μήνες πριν καν μπει στο ΝΒΑ. Αυτό, προφανώς, δεν πρόκειται να σταματήσει. Ειδικά μετά την κυκλοφορία του νέου παπουτσιού του εκκολαπτόμενου σταρ του ΝΒΑ, το οποίο κυκλοφόρησε από τη φίρμα της οικογένειας Μπολ και κοστίζει (κρατηθείτε...) 495 δολάρια!

Ακριβώς, τόσα χρήματα θα πρέπει να καταβάλει κάποιος για να αγοράσει τα “ZO2” του Λόνζο Μπολ, ο οποίος έγινε ο πρώτος αθλητής στην ιστορία του μπάσκετ που απέκτησε δική του αθλητική φίρμα, αγνοώντας προτάσεις από εταιρίες κολοσσούς, όπως η Nike, η Under Armour και η Adidas. Μάλιστα, εάν θέλει κάποιος να αγοράσει μία συλλεκτική έκδοση του “ZO2”, με υπογραφή του ίδιου του Μπολ, τότε θα πρέπει να καταβάλει το εξωφρενικό ποσό των 995 δολαρίων! Ακόμα και οι παντόφλες της φίρμας κοστίζουν περισσότερο από ένα ζευγάρι “Jordan”: 200 δολάρια.

Δείτε στο παρακάτω video, πως παρουσίασε ο ίδιος ο Λόνζο Μπολ το πρώτο παπούτσι του, εξηγώντας παράλληλα και το λόγο της δημιουργίας της Big Baller Brand ή απλά "ΒΒΒ".

Όλα αυτά βέβαια προκάλεσαν ήδη πολλές αντιδράσεις στο ΝΒΑ... Ο Σακίλ Ο'Νιλ κατηγόρησε μέσω του Twitter τον πατέρα του, ΛαΒαρ Μπολ (τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω απ' όλα αυτά), λέγοντας του ότι οι πραγματικά μεγάλοι παίκτες δεν θα υπερχρέωναν μικρά παιδιά για ένα ζευγάρι παπούτσια, ενώ υπήρξε ακόμα και κατηγορία για αντιγραφή του logo από το πανεπιστήμιο του Ohio State!

Προκαλεί ο Μπολ με τα "ZO2"

Την καλύτερη αντίδραση, πάντως, την είχε ο Μάικ Μπράουν, υπηρεσιακός πρώτος προπονητής των Γουόριορς, όταν μετά τον δεύτερο αγώνα με τη Γιούτα ρωτήθηκε εάν θα αγόραζε ποτέ στα παιδιά του παπούτσια 500 δολαρίων. Απλά δείτε πως αντέδρασε:

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ