ΗΠΑ

Ποια συμφωνία; Ο Wojnarowski αποκάλυψε τις 6 πρώτες επιλογές του Draft

Ποια συμφωνία; Ο Wojnarowski αποκάλυψε τις 6 πρώτες επιλογές του Draft

H "συμφωνία κυρίων για χάρη του ESPN" έσπασε από τον Adrian Wojnarowski (του ESPN!) που αποκάλυψε τις έξι πρώτες επιλογές του NBA Draft 2018. Δείτε που πηγαίνει ο Luka Doncic.

Το απόγευμα της Πέμπτης (21/6) διαβάσατε στο NBA Greece για την " συμφωνία κυρίων ανάμεσα στο ΝΒΑ και τα μεγάλα media των ΗΠΑ", ώστε να σταματήσουν οι διαρροές στη διάρκεια του NBA Draft 2018. Οι άνθρωποι της Λίγκας ζήτησαν από κορυφαίους ρεπόρτερ να σεβαστούν τα δικαιώματα του ΝΒΑ και να αφήσουν τον Κομισάριο Adam Silver να αποκαλύψει την επιλογή κάθε ομάδας, όμως ο κορυφαίος δημοσιογράφος όλων, ο Adrian Wojnarowski, έβαλε "φωτιά" τρεις ώρες πριν την έναρξη του Draft που θα γίνει στο Barclays Center του Brooklyn.

Τι έκανε ο Wojnarowski, ο δημοσιογράφος του ESPN (!) και σόκαρε τους πάντες; Έγραψε στο Twitter τους έξι παίκτες που θα επιλεγούν πρώτοι, την εξάδα που φαίνεται αυτή τη στιγμή πως δεν μπορεί να "σπάσει" εκτός αν προκύψει κάποια σημαντική ανταλλαγή.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Wojnarowski, οι Phoenix Suns θα επιλέξουν στο νούμερο 1 τον center DeAndre Ayton, οι Sacramento Kings στο νούμερο 2 τον forward Marvin Bagley, οι Atlanta Hawks στο νούμερο 3 τον Luka Doncic, οι Memphis Grizzlies στο νούμερο 4 τον ψηλό Jaren Jackson Jr., οι Dallas Mavericks στο νούμερο 5 τον center Mohamed Bamba και οι Orlando Magic στο νούμερο 6 τον point guard Trae Young. Μένει να δούμε αν όντως θα είναι οι συγκεκριμένοι αθλητές οι έξι πρώτοι που θα ακούσουν τα ονόματά τους από τον Κομισάριο Adam Silver.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ