ΗΠΑ

Πέτυχε το καλάθι της ζωής του

Πέτυχε το καλάθι της ζωής του

Ο Ρόμπερτ, παιδί με σύνδρομο down, πέτυχε το καλάθι που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης σχολικού πρωταθλήματος μπάσκετ ανάμεσα στη Franklin Road Academy και το Nashville. (VIDEO)

Ένα buzzer beater κατάφερε να ενώσει τους πάντες μέσα σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος μπάσκετ καθώς ο μικρός Ρόμπερτ, που πάσχει από σύνδρομο down, σκόραρε 5 δευτερόλεπτα πριν λήξει το παιχνίδι δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Με το σκορ στο 64-64 ανάμεσα στη Franklin Road Academy και το Nashville και 5 δευτερόλεπτα να απομένουν, οι παίκτες της πρώτης αποφάσισαν να δώσουν το τελευταίο σουτ στον Ρόμπερτ. Αυτός σηκώθηκε από τη γωνία και σκόραρε τρίποντο δίνοντας στην ομάδα του τη μεγαλύτερη νίκη που έχει πετύχει ποτέ.

Το μέγεθος της νίκης δεν μετριέται από το σκορ, αλλά από το πως ήρθε. Ο άνθρωπος που σκόραρε το τελευταίο καλάθι κατάφερε να φέρει όσους βρισκόντουσαν στο γήπεδο πιο κοντά καθώς μετά τη λήξη του αγώνα όλοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Μάλιστα, ο πρώτος που έτρεξε να πανηγυρίσει ήταν ο αδερφός του μικρού Ρόμπερτ ο οποίος αγωνιζόταν στην αντίπαλη ομάδα και είχε αναλάβει να μαρκάρει τον Ρόμπερτ.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ