ΗΠΑ

Πάτησε παρκέ ο Κώστας Αντετοκούνμπο, "τρελάθηκε" ο Γιάννης!

Πάτησε παρκέ ο Κώστας Αντετοκούνμπο, "τρελάθηκε" ο Γιάννης!

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε στο πρώτο του παιχνίδι με το Κολέγιο του Dayton, με τον Γιάννη να μοιράζεται στο twitter τις καλύτερες στιγμές του αδελφού του από το παιχνίδι, γράφοντας με ενθουσιασμό: "He's back".

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Ο αδελφός του, Κώστας, πάτησε ξανά παρκέ - έστω και φιλικό - και ο σταρ των Bucks φρόντισε να μοιραστεί με τον κόσμο την χαρά του, "ανεβάζοντας" στον λογαριασμό του VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του νεαρού φόργουορντ.

Ο λόγος του ενθουσιασμού του Γιάννη είναι ότι είδε τον αδελφό του να είναι ξανά υγιής, αφού ο Κώστας είχε υποστεί κάταγμα στο πόδι λίγο πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών το καλοκαίρι , με αποτέλεσμα έκτοτε να ακολουθήσει τον δικό του Γολγοθά για να επιστρέψει στην δράση.

Το βασικό ωστόσο για τον Κώστα Αντετοκούνμπο είναι ότι πλέον πατάει γερά στα πόδια του, έχοντας μάλιστα 6 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 κόψιμο στο φιλικό του Κολεγίου του Dayton me to Ohio Dominican. Η φετινή σεζόν θα είναι η πρώτη του νεαρού φόργουορντ στο NCAA, αφού πέρυσι δεν αγωνίστηκε λόγω ακαδημαϊκών προβλημάτων.

Στα tweets που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τις αντιδράσεις του Γιάννη, καθώς και δύο VIDEO με μερικές από τις στιγμές του Κώστα στο παρκέ:

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ