ΗΠΑ

Πανικός στο Λας Βέγκας για την κόντρα Μπολ - Γουίλιαμσον

Πανικός στο Λας Βέγκας για την κόντρα Μπολ - Γουίλιαμσον

Ακόμα και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πήγε να παρακολουθήσει τη μονομαχία του Ζάιον Γουίλιαμσον με τον ΛαΜέλο Μπολ στο Λας Βέγκας! Δεν τα κατάφερε όμως... (VIDEO)

Από την εποχή του ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε να ασχοληθεί τόσο πολύ η Αμερική με έναν αγώνα highschool. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά όμως με τους δύο πιο διαφημισμένους γυμνασιόπαιδες να τίθενται αντιμέτωποι στο πλαίσιο του Adidas Uprising Summer Championships, ενός πενθήμερου τουρνουά που γίνεται κάθε χρόνο στο Λας Βέγκας. Τα ξημερώματα της Πέμπτης ο ΛαΜέλο Μπολ αντιμετώπισε τον Ζάιον Γουίλιαμσον και στο κλειστό γυμναστήριο του Λας Βέγκας έγινε ο... κακός χαμός!

Εκεί οι SC Supreme του Γουίλιαμσον νίκησαν τους Big Baller του Μπολ 104-92 σε ένα γήπεδο που γέμισε ασφυκτικά από περίπου 4.000 κόσμο (έξω από το γήπεδο υπήρχαν άλλοι 1.500) και με το κοινό να βρίσκεται μία... ανάσα από τον αγωνιστικό χώρο. Ακόμα και την αναβολή του αγώνα σκέφτηκαν οι διοργανωτές, λόγω των υπεράριθμων θεατών, ωστόσο εν τέλει έγινε κανονικά, με παρόντες σε αυτό να είναι ακόμα και παίκτες του ΝΒΑ, όπως ο Ντέιμιαν Λίλαρντ, ο Ερικ Γκόρντον, ο Αντριου Γουίγκινς, ο Θον Μέικερ, ο Τζαμάλ Μάρεϊ και φυσικά ο Λόνζο Μπολ, μεγαλύτερος αδερφός του ΛαΜέλο.

Πήγε στο γήπεδο και... έφυγε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Σύμφωνα με το ESPN το παιχνίδι σκόπευε να παρακολουθήσει ακόμα και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, που βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Λας Βέγκας για ατομικές προπονήσεις. Ο “Βασιλιάς” πήγε μάλιστα στο γήπεδο, αλλά όταν είδε να επικρατεί πανικός και να υπάρχει υπερβολικά πολύς κόσμος (για ένα μικρό γυμναστήριο), επέλεξε να μην το επιχειρήσει.

Όσο για το παιχνίδι; Ο Ζάιον Γουίλιαμσον ήταν αυτός που πήρε τη νίκη, αλλά στη μεταξύ τους μονομαχία μάλλον δεν υπήρξε νικητής. Ο Γουίλιαμσον τελείωσε το παιχνίδι με 31 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο ΛαΜέλο Μπολ είχε απολογισμό 36 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Υπήρχε βέβαια και ένας τρίτος, που συγκέντρωσε πάνω του την προσοχή. Ο ΛαΒάρ Μπολ.

Ο προπονητής της ομάδας Bigger Ball και πατέρας του ΛαΜέλο, έκλεψε πάλι την παράσταση με τα όσα έκανε και είπε... Κατηγόρησε τους διαιτητές ότι “έκλεβαν”, χαρακτήρισε τον εαυτό του τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο, αλλά το αποκορύφωμα ήταν όταν αποχώρησε από το γήπεδο 1'15'' πριν από τη λήξη και επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα.

Παρακολουθήστε στιγμιότυπα από την πολυαναμενόμενη αναμέτρηση:

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ