ΗΠΑ

Παλαίμαχοι NBAers: "Το 85% της Λίγκας έχει καπνίσει κάνναβη"

Παλαίμαχοι NBAers: "Το 85% της Λίγκας έχει καπνίσει κάνναβη"

Κένιον Μάρτιν, Ματ Μπαρνς, Κατίνο Μόμπλι, Αλ Χάρινγκτον, τέσσερις παλαίμαχοι NBAers με καλές καριέρες, κάθισαν μαζί στο ίδιο τραπέζι και συζήτησαν για την χρήση κάνναβης στη Λίγκα.

Σε εννέα πολιτείες των ΗΠΑ, η κάνναβη είναι νόμιμη για ιδιωτική χρήση. Σε ακόμη 29, είναι νόμιμη για φαρμακευτικούς λόγους. Οι καιροί, όπως αναφέρει η Bleacher Report, αλλάζουν και τέσσερις πρώην ΝΒΑers που έχουν πλέον βγει στην σύνταξη, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν για ένα θέμα που έχει πολλάκις απασχολήσει την κορυφαία Λίγκα.

" Στα καλύτερα παιχνίδια μου, είχα κάνει χρήση για φαρμακευτικούς λόγους. Δεν το έκανα σε κάθε αγώνα, όμως σε αυτά τα 15 χρόνια, το έκανα αρκετές φορές" παραδέχθηκε ο Matt Barnes που αναδείχθηκε Πρωταθλητής το 2017 με τους Golden State Warriors.

H κάνναβη παραμένει στην λίστα με τις απαγορευμένες ουσίες στο ΝΒΑ, το NFL και το MLB, όμως οι αθλητές σιγά σιγά αρχίζουν να παραδέχονται πως έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν χρήση, με την ελπίδα κάποια στιγμή να νομιμοποιηθεί. Σύμφωνα με τους περισσότερους αθλητές, η κάνναβη βοηθά στην αντιμετώπιση του άγχους και της αυπνίας.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ