ΗΠΑ

Οπαδός προσέβαλε τον Harden κι εκείνος τον έβαλε στη θέση του

Οπαδός προσέβαλε τον Harden κι εκείνος τον έβαλε στη θέση του

Τι γίνεται όταν οπαδός φιλοξενούμενης ομάδας μιλάει υποτιμητικά στον superstar της γηπεδούχου; Δείτε στο VIDEO πως έβαλε ο James Harden έναν φίλο των Utah Jazz κυριολεκτικά στη θέση του.

Game 2 της σειράς ανάμεσα στους Rockets και τους Jazz τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/5) και ένας οπαδός της ομάδας της Utah ταξίδεψε μέχρι το Houston για να την υποστηρίξει. Οι "Μορμόνοι" πήραν την νίκη , αλλά ο οπαδός τους πήρε ένα καλό μάθημα πριν την έναρξη της αναμέτρησης όταν μίλησε προσβλητικά στον James Harden.

" Είσαι ο χειρότερος flopper στο ΝΒΑ" είπε στον superstar των Rockets κι εκείνος, που απ' ότι φάνηκε τον είχε προσέξει από το πρώτο του ζέσταμα καθώς επιστρέφοντας στο γήπεδο τον κοιτούσε στα μάτια, έριξε σφαλιάρα στο κινητό του!

Οι άνθρωποι ασφαλείας του Toyota Center έσπευσαν άμεσα στο σημείο και ζήτησαν από τον οπαδό των Jazz να υποστηρίξει την ομάδα του, χωρίς όμως να δημιουργεί εντάσεις κι εκείνος αντί να απολογηθεί για την συμπεριφορά του, άρχισε να κατηγορεί τον Harden για την κίνησή του. Ενώ εκείνος του είχε μιλήσει με υποτιμητικό τρόπο.

Δείτε το video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου:

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ