ΗΠΑ

Οι τρεις καλύτεροι 19χρονοι Ευρωπαίοι

Οι τρεις καλύτεροι 19χρονοι Ευρωπαίοι

Aνακοινώθηκαν οι 11 παίκτες που θα μετάσχουν στο 18ο Nike Hoop Summit, στις 11/4 στο Moda Center του Πόρτλαντ. Δείτε ποιοι θα εκπροσωπήσουν την Ευρώπη, στη διαδικασία που επιλέγονται οι καλύτεροι όλου του κόσμου.

Οι καλύτεροι έφηβοι του πλανήτη, θα συναντηθούν τον Απρίλιο στο Όρεγκον και πιο συγκεκριμένα στο Πόρτλαντ, για την 18η έκδοση του Nike Hoop Summit. Διαδικασία που αφορά παιδιά έως 19 χρόνων, με την ιστορία θα θέλει 165 μετέχοντες να 'χουν επιλεγεί σε ΝΒΑ draft.

Τα ονόματα των παιδιών είναι Jamal Murray (Orangeville Prep/Καναδάς, στη δεύτερη διαδοχική συμμετοχή), Ben Simmons (Montverde Academy, FL/Αυστραλία, ο οποίος φιγουράρει ως η πιθανότερη επιλογή για το Νο1 στο draft του 2016), Cheick Diallo (Our Savior New American H.S., NY/Μάλι, που τον έχουν προσεγγίσει οι Kansas, Kentucky, Iowa State, Pittsburgh και St. John's), Thon Maker (Orangeville Prep, Ontario/Αυστραλία, ύψους 2.13), Tai Wynyard (Rangitoto College/Νέα Ζηλανδία), George de Paula (Pinheiros/Βραζιλία), Skal Labissiere (Reach Your Dream Preparatory Academy, TN/Αϊτή, Νο3 στη λίστα των prospects στην ηλικία του, που έχει δεσμευτεί στο Kentucky), Zhou Qi (Xinjiang Flying Tigers/Κίνα, 2.13, ηγέτης στις τάπες στη CBA).

Από την Ευρώπη, επιλέχθηκαν οι Φεντερίκο Μουσίνι (Reggio Emilia/Ιταλία), Στεφάν Πένο (FC Barcelona/Σερβία) και Νεντίμ Μπούζα (OKK Spars Sarajevo/ Βοσνία, σμολ φόργουορντ με σουτ και μοναδική αίσθηση του παιχνιδιού, όπως αναφέρουν οι "κατάσκοποι").

Στον πάγκο της World Team θα καθίσει ο Ρόι Ράνα (Καναδάς), ενώ δίπλα του θα είναι ο Μαρίν Σέντλατσεκ (Σερβία), ο οποίος θα μετάσχει στη διαδικασία για 15η διαδοχική χρονιά.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ