ΗΠΑ

Οι Pacers κινήθηκαν δικαστικά εναντίον των Lakers!

Οι Pacers κινήθηκαν δικαστικά εναντίον των Lakers!

Δικαστικά κινήθηκαν οι Indiana Pacers εναντίον των Los Angeles Lakers, επειδή ο Magic Johnson μίλησε με πρώην παίκτη τους που δεσμευόταν με συμβόλαιο μαζί τους.

Σε δύσκολη θέση βρίσκονται οι Lakers, μετά την απόφαση των Pacers να κινηθούν δικαστικά εναντίον τους. Ο Larry Bird υποστηρίζει πως ο Magic Johnson (πως τα φέρνει η ζωή...) πλησίασε πριν από μερικούς μήνες τον Paul George και προσπάθησε να τον πείσει να μετακομίσει το καλοκαίρι του 2018 στο Los Angeles, με τον έμπειρο star να ζητά στη συνέχεια ανταλλαγή και τελικά να μετακομίζει στους... Oklahoma City Thunder για τουλάχιστον μία σεζόν.

Ο Bird και οι Pacers θεωρούν πως ο Magic και οι Lakers καταστρατήγησαν τους νόμους και τους κανονισμούς του ΝΒΑ και πλέον η λίγκα θα ερευνήσει το ζήτημα. Όπως μάλιστα ανακοινώθηκε: " Το αίτημα των Indiana Pacers έγινε δεκτό και η ανεξάρτητη νομική εταιρεία Wachtell, Lipton, Rosen & Katz έχει αναλάβει την υπόθεση. Οι Lakers είναι συνεργάσιμοι και δεν έχει προκύψει κάτι. Ζητήσαμε από τις δυο ομάδες να μην κάνουν κάποιο σχόλιο όσο η έρευνα συνεχίζεται".

Υπενθυμίζουμε πως ο Bird κι ο Magic ήταν φίλοι, αλλά και... μυθικοί αντίπαλοι, ενώ ο Paul George κατάγεται από την California και όνειρό του είναι να φορέσει τη φανέλα των Los Angeles Lakers. Φέτος, πάντως, θα παίξει με τους Oklahoma City Thunder, πριν βγει στο τέλος της σεζόν στην αγορά ως unrestricted free agent.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ