ΗΠΑ

Οι επόμενοι σούπερ σταρ του NCAA

Mar 30, 2015; Chicago, IL, USA; McDonalds All American participant Dwayne Bacon wins the Slam Dunk competition with a dunk over Jalen Rose at the University of Chicago. Mandatory Credit: Brian Spurlock-USA TODAY Sports ORG XMIT: USATSI-223384 ORIG FILE ID:  20150330_ajw_ss1_210.jpg
Mar 30, 2015; Chicago, IL, USA; McDonalds All American participant Dwayne Bacon wins the Slam Dunk competition with a dunk over Jalen Rose at the University of Chicago. Mandatory Credit: Brian Spurlock-USA TODAY Sports ORG XMIT: USATSI-223384 ORIG FILE ID: 20150330_ajw_ss1_210.jpg BRIAN SPURLOCK-USA TODAY SPORTS

Τα κορυφαία γυμνασιόπαιδα των ΗΠΑ συγκεντρώθηκαν για να δημιουργήσουν τη φετινή McDonald's All American. Ο διαγωνισμός καρφωμάτων που ακολούθησε ήταν εντυπωσιακός (video).

Βρισκόμαστε εν μέσω της March Madness, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να κοιτάξουμε λίγο παραπέρα. Τι σημαίνει αυτό; Στα ταλέντα που θα "γεμίσουν" του χρόνου τα παρκέ του NCAA. Η φετινή φουρνιά της McDonald's All American έκανε την εμφάνισή της, με τον διαγωνισμό καρφωμάτων να θυμίζει κάτι από ΝΒΑ.

Νικητής αναδείχθηκε ο Dwayne Bacon, που έχει δεσμευτεί με το Florida State. Όπως θα δείτε όμως, δεν είναι ο μόνος που έχει προδιαγραφές να κάνει καριέρα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Παρεμπιπτόντως, μεταξύ των συμμετεχόντων είναι και ο Carlton Bragg. Αν δεν σας λέει κάτι το όνομά του, θα σας θυμίσουμε πως είναι ο παίκτης που είπε λάθος όνομα κατά την ανακοίνωση του κολεγίου στο οποίο θα αγωνιστεί .

Πάρτε μια γεύση από τον διαγωνισμό καρφωμάτων

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ