ΗΠΑ

Οι δαίμονες του Λαμάρ Όντομ

Οι δαίμονες του Λαμάρ Όντομ

Εθισμός στα ναρκωτικά, οικογενειακά προβλήματα, ψυχικά τραύματα. Πίσω από τα εκατομμύρια δολάρια και την λάμψη του L.A. μία σειρά δραματικών στιγμών στιγμάτισαν δια παντός την ζωή του Λαμάρ Όντομ. Διαβάστε την συγκλονιστική ιστορία του.

Τα καρδιοχτύπια διήρκεσαν για τρία 24ωρα. Τα αμερικανικά MME παρουσίαζαν τον 33χρονο φόργουορντ ως αγνοούμενο. Δεν είχε δώσει σημάδια ζωής της τελευταίες μέρες.

"Ο Λαμάρ δεν αγνοείται. Η σύζυγός του ξέρει ακριβώς πού είναι", δήλωσε ο ατζέντης του Τζεφ Σβαρτς. Για τον εθισμό του στην κοκαΐνη απέφυγε να τοποθετηθεί.

Ο σταρ του NBA πέρασε ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο. Η σύζυγος του Κλόι Καρντάσιαν, φέρεται να τον έδιωξε από το σπίτι όταν εκείνος αρνήθηκε να αποτοξινωθεί.

Από τις 2 Ιουνίου δεν τους έχει δει κανείς μαζί. " Στα αλήθεια αγαπιούνται όμως η Κλόι πιστεύει πως το πρόβλημα του ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και είναι στενοχωρημένη που δεν μπορεί να τον βοηθήσει", ανέφερε άτομο που γνωρίζει εκ του σύνεγγυς την οικογένεια Όντομ.

Την περασμένη εβδομάδα η οικογένεια Καρντάσιαν προσπάθησε να συνετίσει τον Όντομ γεγονός που επέφερε αντίθετα αποτελέσματα καθώς ο Όντομ εγκατέλειψε την οικεία του.

Ο 33χρονος είχε αντιμετωπίσει κατηγορίες για ναρκωτικά και στο παρελθόν. Το 2001 όταν αγωνιζόταν στου Κλίπερς είχε παραβιάσει τους κανονισμούς του ΝΒΑ δύο φορές μέσα σε οκτώ μήνες.

"Έκανε δύο λάθη και μπορώ να ξανακάνω όμως ελπίζω πως δεν θα είναι τόσο σοβαρά", είχε πει σε συνέντευξη Τύπου εκείνη την εποχή.

Μεγάλωσε στο Κουίνς της Νέας Υόρκης ζώντας καθημερινά στην κόψη του ξυραφιού. Στα 12 του, ο Λαμάρ Όντομ έχασε την μητέρα του από καρκίνο.

Ο πατέρας του, όπως είχε δηλώσει στο ESPN ήταν εθισμένος στην ηρωίνη. Αναγκάστηκε να ζήσει με την γιαγιά του, αλλά και με τον προπονητή του στην κολεγιακή ομάδα του Ρόουντ Άϊλαντ, Τζέρι ΝτεΓκρεγκόριο.

Οι ανθρώπινες απώλειες λύγισαν τον Όντομ. Με την επί 10 χρόνια σύντροφο του, Λίζα Μοράλες έφεραν στον κόσμο δύο παιδιά. Το 2006 έχασαν το τρίτο παιδί τους, την Τζέιντεν από Σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου.

Τον Ιούλιο 2011, δύο ακόμη θάνατοι επέτειναν τον ψυχικό κόσμο του. Μία ξαδέρφη του με την οποία είχε στενή σχέση έπεσε νεκρή έπειτα από πυροβολισμούς στη Νέα Υόρκη.

Δύο μέρες αργότερα και ενώ είχε επιβιβαστεί σε λιμουζίνα με σοφέρ, ενεπλάκη άθελα του σε τροχαίο δυστύχημα που κόστισε την ζωή σε έναν 15χρονο πεζό.

Οι δαίμονες του Λαμάρ Όντομ

"Έπρεπε να ρωτήσω τον εαυτό μου εάν μπορώ να βγάλω την χρονιά", είχε πει. Μάλιστα πήρε 10 μέρες άδεια από τους Ντάλας Μάβερικς με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως αυτό συνέβη προκειμένη να συμπαρασταθεί στον άρρωστο πατέρα του. " Ήταν κάτι προσωπικό. Κάτι που έπρεπε να κάνω", είχε πει όταν επέστρεψε.

Την περασμένη σεζόν, ο ύψους 2.08 φόργουορντ επέστρε στο Λος Άντζελες για λογαριασμό των Κλίπερς. Η προσωπική του ζωή μετά τον γάμο του με την Κλόι Καρντάσιαν αποτελούσε μόνιμο θέμα στα κουτσομπολίστικα περιοδικά.

Τους τελευταίους μήνες ο Όντομ έδειχνε να υποφέρει από την δημοσιότητα που δίνονταν σε προσωπικά του ζητήματα. Γράφτηκε πως έχει εθιστεί στα ναρκωτικά, αλλά και πως απατά την σύζυγο του.

Το 2003 μιλώντας στην Miami Herald είχε αναφερθεί στην αδυναμία του στη μαριχουάνα. "Δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου στο Λος Άντζελες. Ο τρόπος ζωής αλλά και τα πράγματα στα οποία είχα πρόσβαση... Πολλές φορές σκεφτόμουν πως πάλευα με τους δαίμονες του πατέρα μου".

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ