ΗΠΑ

Οι αποδόσεις για το βραβείο του MVP στο NBA τη σεζόν 2018/19

Οι αποδόσεις για το βραβείο του MVP στο NBA τη σεζόν 2018/19
GETTY IMAGES

Ποιο είναι το φαβορί για το MVP της σεζόν 2018/19 και που βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; Δείτε τις αποδόσεις του Stoiximan.gr, τρεις μήνες πριν την έναρξη της χρονιάς.

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη τρεις μήνες μακριά από την έναρξη της σεζόν 2018/19, μπορεί η Free Agency να έχει ακόμη καλά ονόματα, όμως σιγά-σιγά όλοι αρχίζουν να αισθάνονται ανυπομονησία για να δουν τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου στο παρκέ. Μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες βρίσκονται σε διαδικασία "προθέρμανσης", ανάμεσά τους και ο Stoiximan.gr που προσφέρει πλέον προς στοιχηματισμό το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της ερχόμενης περιόδου.

Ποιος θα πάρει το MVP; Ποιος θα διαδεχθεί τον James Harden; Σύμφωνα με τον Stoiximan.gr, μεγάλο φαβορί είναι ο LeBron James (απόδοση 4.00), με τους Harden, Αντετοκούνμπο, Anthony Davis να ακολουθούν (απόδοση 5.00) και τους Durant, Leonard, Curry, Embiid, Irving, Westbrook να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα. Όσο για το βραβείο του κορυφαίου rookie; Μεγάλη μάχη θα γίνει ανάμεσα στους DeAndre Ayton (Suns) και Luka Doncic (Mavericks) που προσφέρονται στο 3.75, πάνω από τον Marvin Bagley των Kings (6.00) και τον Trae Young των Hawks (7.50).

Δείτε όλες τις επιλογές ΕΔΩ

Οι αποδόσεις για το βραβείο του MVP στο NBA τη σεζόν 2018/19
TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ