ΗΠΑ

Ο Τσίλντρες, τα πεταμένα λεφτά και ο Τόνι Ντελκ

Ο Τσίλντρες, τα πεταμένα λεφτά και ο Τόνι Ντελκ

Η ερώτηση που κάνουν οι περισσότεροι είναι "πως γίνεται ένας NBAer να ξοδέψει όλα τα χρήματα"; Ο Τζος Τσίλντρες απάντησε. Γιατί έκανε αναφορά στον Τόνι Ντελκ; (video)

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις, για τον Τζος Τσίλντρες, ο οποίος μετά τη λαμπρή καριέρα στο ΝΒΑ (με τους Ατλάντα Χοκς) και την παρουσία του στον Ολυμπιακό, έφτασε να αγωνίζεται στην Αυστραλία. Παρόλ΄αυτά, τα χρήματα που έχει εισπράξει στην καριέρα του είναι τόσα που επιτρέπουν την άνετη ζωή. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις παικτών που το παρακάνουν και καταλήγουν... απένταροι.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε, μίλησε για τη ζωή του και όσα έχει περάσει στην επαγγελματική του καριέρα. Όταν πάντως ρωτήθηκε για τα 11 εκατ. δολάρια που έβγαλε στο ΝΒΑ χάρη στο τετραετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Ατλάντα Χοκς, θέλησε να κάνε μια διευκρίνηση. Ποια ήταν αυτή; " Το πρώτο λάθος που κάνει ο κόσμος είναι που νομίζει πως έβγαλα 11 εκατομμύρια δολάρια. Για την ακρίβεια, έβγαλα πέντε εκατ. δολάρια, λόγω της φορολογίας. Οπότε αυτό το πολύ ακριβό σπίτι που σκέφτεσαι πως θες να έχεις, δεν υπάρχει", σχολίασε αρχικά, πριν συνεχίσει:

" Τα περισσότερα παιδιά αγοράζουν σπίτι ή αυτοκίνητο ή κάτι άλλο, στη μητέρα τους. Μέσα στα χρήματα βάλε και την προμήθεια του ατζέντη, που κυμαίνεται από 2% έως 4%, οπότε τα λεφτά που ξοδεύεις αυξάνονται".

Παράλληλα όμως, αναφέρθηκε στην κακή επιρροή για τους πιτσιρικάδες του ΝΒΑ. Δηλαδή τους βετεράνους. " Κάποιοι από τους βετεράνους με τους οποίους συνυπήρξα, χαλούσαν περισσότερα από τους άλλους. Αν είναι αυτοί που σε παίρνουν υπό την προστασία τους, τότε συνηθίζεις να ζεις έτσι. Κάπως έτσι χάνεις τον έλεγχο και ξοδεύεις πολύ περισσότερα απ ότι θα έπρεπε", ανέφερε, πριν θυμηθεί ένα από ενδεικτικό περιστατικό:

" Ένας από τους συμπαίκτες μου ήταν ο Τόνι Ντελκ, εξαιρετικός τύπος. Είχα μία τσάντα που είχα από το σχολείο και την χρησιμοποιούσα στο ΝΒΑ. Θυμάμαι πως με δυσκολία την κρατούσα γιατί ήταν ψιλοδιαλυμένη. Έρχεται λοιπόν και μου λέει "ε πρωτάρη, τι τσάντα είναι αυτή; Τι πράγματα αυτά; Είναι η πρώτη φορά που ένιωσα ότι έπρεπε να παρουσιάζω τον εαυτό μου ως επαγγελματία. Να φορά ακριβά ρούχα και όλα αυτά".

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ