ΗΠΑ

Ο Τραμπ "εκμεταλλεύτηκε" το δράμα του Ουέιντ!

Ο Τραμπ "εκμεταλλεύτηκε" το δράμα του Ουέιντ!

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στη δολοφονία της ξαδέλφης του Ντουέιν Ουέιντ, ζητώντας από τους Αφροαμερικανούς να τον ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου (PHOTO)!

Η Χίλαρι Κλίντον, προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ, έχει κατηγορήσει πολλές φορές τον Ντόναλντ Τραμπ, προεδρικό υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων ότι με τη ρατσιστική ρητορική του ενθαρρύνει τις ακραίες θέσεις στον προεκλογικό αγώνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σήμερα (27/8), λοιπόν, ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος, ο οποίος έχει χαμηλά ποσοστά υποστήριξης μεταξύ των ψηφοφόρων στις μειονότητες, χρησιμοποίησε ως παράδειγμα τη δολοφονία της ξαδέλφης του Ντουέιν Ουέιντ και απεύθυνε κάλεσμα στους Αφροαμερικανούς να τον στηρίξουν!!!

"Η ξαδέλφη του Ντουέιν Ουέιντ πυροβολήθηκε και δολοφονήθηκε ενώ περπατούσε με το μωρό της στο Σικάγο. Αυτό ακριβώς που έχω επαναλάβει! Οι Αφροαμερικανοί θα ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΡΑΜΠ" ήταν το μήνυμα του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών στο Twitter.

Η Νίκεα Άλτριτζ ήταν ξαδέρφη του γκαρντ των Μπουλς και από χθες έγινε άλλο ένα θύμα στη λίστα με τους νεκρούς από πυροβολισμούς στο Σικάγο, οι οποίοι ανέρχονται στους 455 μέσα στο έτος σύμφωνα με την Chicago Tribune. Συγκεκριμένα, βρισκόταν καθ' οδόν για να δηλώσει τα παιδιά της σχολείο της περιοχής, όταν άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί. Μία σφαίρα την βρήκε στο χέρι. Μία άλλη όμως τη βρήκε στο κεφάλι.

"Η ξαδέρφη μου σκοτώθηκε σήμερα στο Σικάγο. Άλλη μία παράλογη πράξη βίας με όπλα. Τέσσερα παιδιά έχασαν τη μητέρα τους για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. Απίστευτο. Δεν πάει άλλο" έγραψε στο Twitter o "Flash", ο οποίος μία ημέρα πριν βρισκόταν μάλιστα στο Σικάγο, σε μία εκδήλωση κατά της οπλοκατοχής.

Ο νέος σταρ των Μπουλς είχε μιλήσει για το πρόβλημα των όπλων και στα βραβεία ESPY νωρίτερα μέσα στη χρονιά, μαζί με τους ΛεΜπρόν Τζέιμς, Καρμέλο Άντονι και Κρις Πολ.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ