ΗΠΑ

Ο Σακίλ Ο' Νίλ ορκίστηκε σερίφης στην Ατλάντα

Ο Σακίλ Ο' Νίλ ορκίστηκε σερίφης στην Ατλάντα

Ο Σακίλ Ο' Νίλ ορκίστηκε σερίφης στην πόλη της Τζόρτζια, στην Ατλάντα και αυτόματα έγινε ο ψηλότερος άνθρωπος στην ιστορία των ΗΠΑ που αναλαμβάνει αυτό το πόστο.

Οι κάτοικοι της πόλης Τζόρτζια, στην Ατλάντα των ΗΠΑ, πλέον μπορούν να νιώθουν περισσότερο ασφαλείς. Παράλληλα, όποιος σκεφτεί να παρακούσει τον νόμο, θα έχει πρόβλημα! Και αυτό γιατί στην συγκεκριμένη περιοχή ορκίστηκε σερίφης ο εκ των κορυφαίων σέντερ όλων των εποχών στην ιστορία του ΝΒΑ, ο Σακίλ Ο' Νίλ.

Ο 44χρονος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες των Μάτζικ, Λέικερς, Χιτ, Σανς, Καβαλίερς και Σέλτικς, κατακτώντας 4 πρωταθλήματα ΝΒΑ, έγινε παράλληλα ο ψηλότερος (2.16 ύψος) άνθρωπος που αναλαμβάνει το συγκεκριμένο πόστο στις ΗΠΑ. Ο θρυλικός Σακίλ Ο' Νίλ ορκίστηκε από τον σερίφη της περιοχής, Βίκτορ Χιλ, ως επίτιμος αντιπρόεδρος.

Να υπενθυμίσουμε πως στο παρελθόν, στην Καλιφόρνια (Λέικερς), στην Αριζόνα (Φίνιξ), αλλά και στην Φλόριντα (Ορλάντο, Μαϊάμι), ο Σακίλ Ο' Νίλ έχει τιμηθεί με την θέση του αναπληρωτή αστυνομικού. Ο Σακίλ Ο' Νίλ, τα τελευταία χρόνια, ζει στην Ατλάντα (εκεί άλλωστε βρίσκονται και τα στούντιο του ΝΒΑ), έχοντας ξεκινήσει επιχειρηματικές δραστηριότητες, όπως με τα Ντόνατ Krispy Kreme.

Ο Σακίλ Ο' Νίλ ορκίστηκε σερίφης στην Ατλάντα
TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ