ΗΠΑ

Ο Prince προτίμησε τη σκηνή από τα παρκέ

Ο Prince προτίμησε τη σκηνή από τα παρκέ

Ο Prince "έφυγε" απροσδόκητα την Πέμπτη (21/4), με αμερικανική ιστοσελίδα να θυμίζει πως ο διάσημος καλλιτέχνης θα μπορούσε κάλλιστα να είχε κάνει καριέρα στα παρκέ. Διαβάστε την ιστορία του.

Ο απροσδόκητος θάνατος του Prince προκάλεσε παγκόσμιο σοκ, με τον αθλητικό κόσμο να σχολιάζει το γεγονός στο Twitter . Η είδηση του χαμού του διάσημου καλλιτέχνη έδωσε αφορμή για διάφορες ιστορίες/ειδήσεις που αφορούσαν στον ίδιο, το παρελθόν του και οτιδήποτε άλλο μπορεί να μην γνώριζαν μέχρι σήμερα οι λάτρεις της μουσικής του.

Μία από αυτές τις ιστορίες δημοσιεύτηκε σε αμερικανική ιστοσελίδα. Τι αναφέρει; Πως ο Prince στα σχολικά του χρόνια ήταν μπασκεμπολίστας, έχοντας μάλιστα πολύ έντονη παρουσία στην ομάδα του Bryant Junior High και εν συνεχεία σε αυτή του Central High. Όπως σχολιάζεται μάλιστα ο εκλιπών " ήταν εξαιρετικός παίκτης, που ερχόταν συνήθως από τον πάγκο. Είχε πολύ καλό χειρισμό της μπάλας, ήταν καλός σουτέρ, αν και το ύψος του δεν τον ευνοούσε ιδιαίτερα σε αυτό".

Γι αυτό ενδεχομένως να προτίμησε τις μουσικές σκηνές από τα παρκέ. Παρεμπιπτόντως, στο ίδιο δημοσίευμα σχολιάζεται ο τρόπος με τον οποίο αγωνιζόταν, αφού " ήταν σαν αυτούς τους μικροκαμωμένους τύπους, που πρέπει να προσέχεις διαρκώς γιατί μπορεί να σε εκθέσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ