ΗΠΑ

Ο πατέρας του Καντέρ αποκήρυξε τον γιο του λόγω του Γκιουλέν!

Ο πατέρας του Καντέρ αποκήρυξε τον γιο του λόγω του Γκιουλέν!

Ο πατέρας του Ενές Καντέρ αποκήρυξε τον γιο του, εξηγώντας ότι ο Τούρκος NBAer της Oklahoma συνδέεται με τον μεγάλο εχθρό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον Φετουλάχ Γκιουλέν (PHOTO)!

Τα τελευταία χρόνια ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Τουρκίας, Εργκίν Αταμάν και η ομοσπονδία μπάσκετ της γειτονικής χώρας αγνοούν επιδεικτικά τον Ενές Καντέρ στις κλήσεις για την προετοιμασία και τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Κι όταν λέμε "επιδεικτικά", εννοούμε πως ο Αταμάν ούτε καν αναφέρεται στο όνομα του Καντέρ, σε δημόσιες τοποθετήσεις του! Όταν μάλιστα μιλάμε για έναν παίκτη με ενεργό ρόλο στο ΝΒΑ, καταλαβαίνετε πως κάτι άλλο κρύβεται από πίσω.

Στην αρχή όλοι νόμισαν πως ήταν ένα είδος... τιμωρίας για το γεγονός πως στο παρελθόν ο σέντερ των Thunder είπε "όχι" σε κλήση του Αταμάν, επικαλούμενος τραυματισμό. Στην πορεία όμως, βγήκε και δήλωσε πως " είναι πολιτικοί οι λόγοι που δεν με καλούν στην εθνική ομάδα ", για να γράψει ακόμη ένα επεισόδιο στο σίριαλ με την ομοσπονδία της Τουρκίας.

Φοβούνται τον δικτάτορα Ερντογάν!

Κάτι ανάλογο συνέβη και φέτος, από τη στιγμή που ο Ενές Καντέρ δεν συμπεριλήφθηκε στη 12άδα για το Προολυμπιακό τουρνουά. "Οι δειλοί είναι ανίκανοι!" Δεν χρειάζεσαι δικαιολογία. Αν είχαν ίχνος αξιοπρέπειας, θα μπορούσαν να πουν την αλήθεια. Ότι, δηλαδή, δεν θα πάρουμε μαζί μας τον Ενές διότι φοβόμαστε τον δικτάτορα (σ.σ. τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν)" ήταν το μήνυμά του Τούρκου σέντερ στο Twitter. Ο Καντέρ δεν διστάζει να βάλει δημόσια εναντίον του προέδρου της Δημοκρατίας στην Τουρκία, με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν τον λογαριασμό του στο Twitter μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στις 15 Ιουλίου!

Τον αποκήρυξε η οικογένειά του

Σήμερα, λοιπόν, ο πατέρας του Τούρκου NBAer, Μεχμέτ Καντέρ, δημοσιοποίησε επιστολή με την οποία αποκηρύσσει τον γιο του, με τη δικαιολογία ότι συνδέεται με τον Φετουλάχ Γκιουλέν, τον μεγάλο εχθρό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

Θυμίζουμε πως ο Γκιουλένζει αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ και καθοδηγεί ένα τεράστιο δίκτυο εντός και εκτός Τουρκίας, ελέγχοντας εκατοντάδες ισλαμικά σχολεία σε 140 χώρες, μεταξύ των οποίωνκαι τα φροντιστήρια προετοιμασίας των Τούρκων μαθητών για το πανεπιστήμιο, από όπου στρατολογεί τους οπαδούς του. Κατά τον Ερντογάν, είναι ο υποκινητής και "εγκέφαλος" του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Τουρκία!

Απολογούμαι στον λαό για τον γιο μου!

"Δεν θέλουμε πλέον να φέρει το όνομα της οικογένειάς μας! Απολογούμαι στον τούρκικο λαό και τον πρόεδρο Ερντογάν που έχω έναν τέτοιο γιο! Τον προειδοποιήσαμε για τις σχέσεις του με τον Γκιουλέν..." αναφέρεται, μεταξύ, άλλων στη συγκλονιστική επιστολή!

Η επιστολή του Μεχμέτ Καντέρ με την οποία αποκηρύσσει τον γιο του!

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ