ΗΠΑ

Ο Μπόμπι Μπράουν βεβήλωσε το Σινικό Τείχος

Ο Μπόμπι Μπράουν βεβήλωσε το Σινικό Τείχος

Οι Houston Rockets βρίσκονται στην Κίνα για σειρά φιλικών αγώνων, με τον Μπόμπι Μπράουν να συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω του. Ο λόγος; Βεβήλωσε το σινικό τείχος, βάζοντας την υπογραφή του. Χαμός στα social media της Κίνας!

Όσο ταλέντο έχει, τόσο... μυαλό του λείπει ώρες ώρες. Ο Μπόμπι Μπράουν βρίσκεται με την αποστολή των Houston Rockets στην Κίνα, για σειρά φιλικών αγώνων, αλλά αυτό που έκανε στη διάρκεια βόλτας της ομάδας ξεπέρασε τα όρια.

Ο πρώην πλεϊμέικερ της Σιένα σκέφτηκε να αφήσει -για τα καλά- το στίγμα του στο Σινικό Τείχος, κατά την επίσκεψη της ομάδας, υπογράφοντας πάνω στα τούβλα. Δεν έμεινε όμως εκεί, αφού έσπευσε να "διαφημίσει" τα κατορθώματά του στο Weibo, την κινεζική έκδοση του Twitter. Τι το θελε; Αμέσως έγινε δέκτης πολλών αρνητικών σχολίων, ύβρεων και χαρακτηρισμών, αφού άπαντες τον κατηγόρησαν για βεβήλωση του Σινικού Τείχους.

Ο Μπόμπι Μπράουν βεβήλωσε το Σινικό Τείχος

ζητώ συγγνώμη για το περιστατικό. Δεν ήθελα να προσβάλω κάποιον, σέβομαι απόλυτα την κινεζική κουλτούρα. Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Ελπίζω να με συγχωρήσετε". Η άφεση αμαρτιών δεν είναι εύκολο πράγμα βέβαια, αφού το μέγεθος του ατοπήματός του είναι πολύ μεγάλο κι ενδεχομένως να του στοιχίσει περισσότερο από κάποια επικριτικά/υβριστικά σχόλια.

=== NO ARCHIVE IMAGE === ATN. GRAFFITI12. SCMP Pictures (UNDATED HANDOUT)
=== NO ARCHIVE IMAGE === ATN. GRAFFITI12. SCMP Pictures (UNDATED HANDOUT) SCMPOST
TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ