ΗΠΑ

Ο ΜακΚόλουμ και το "κυνήγι" των 2.000.000 δολαρίων

Ο ΜακΚόλουμ και το "κυνήγι" των 2.000.000 δολαρίων

Λίγο πριν μετακομίσει μόνιμα στην Κίνα, ο Έρικ ΜακΚόλουμ έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το ποσό των 2.000.000 δολαρίων, σε τουρνουά που διοργανώνεται στις ΗΠΑ. Μαζί του, ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ κι ένας πρώην παίκτης του Ρεθύμνου.

Την περίοδο του καλοκαιριού, δεν είναι λίγα τα τουρνουά που διοργανώνονται στις ΗΠΑ, με αρκετούς επαγγελματίες να δίνουν το "παρών" θέλοντας αφενός να παραμείνουν σε αγωνιστική φόρμα, αφετέρου να διεκδικήσουν ένα καλό... χαρτζιλίκι.

Μέσα στα τόσα τουρνουά που γίνονται αυτή την περίοδο, είναι και το The Basketball Tournament (TBT), το πιο προβεβλημένο απ όλα. Όχι μόνο γιατί σε αυτό συμμετέχουν κορυφαία αθλητές από το ΝΒΑ και την Euroleague, αλλά επίσης επειδή προσφέρει χρηματικό έπαθλο ύψους 2.000.000 δολαρίων στη νικήτρια ομάδα.

Μεταξύ αυτών που θα διεκδικήσουν απόψε (2/8) το τρόπαιο και το υπέρογκο χρηματικό έπαθλο είναι κι ο Έρικ ΜακΚόλουμ, ο οποίος πριν από λίγες ώρες αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα . Ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Πατρών και του Πανιωνίου είναι εκ των ηγετών της Overseas Elite, έχοντας στο πλευρό του τον αδερφό του (και σούπερ σταρ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς) Σι Τζέι, τον Κάιλ Φογκ (που μεταγράφηκε στην Ουνικάχα Μάλαγα), τον ΝτεΆντρε Κέιν (που θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο Eurocup, ως μέλος της Νίζνι) αλλά και τον Πάρις Χορν, που προ τριετίας (2012-'13) φόρεσε τη φανέλα του Ρεθύμνου.

Απέναντί τους θα βρεθεί η Team Colorado, που αποτελείται από απόφοιτους του κολεγίου του Colorado. Μεταξύ αυτών είναι ο Μάρκους Ρέλφορντ, που πέρσι πέρασε για λίγο από το Ρέθυμνο, δίχως όμως να... θέλξει με την απόδοσή του. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να λυθεί σχετικά γρήγορα η συνεργασία του με τους Κρητικούς.

Καταλαβαίνετε λοιπόν πως σε λίγες ώρες, οι δώδεκα παίκτες κάθε ομάδας έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα πολύ καλό... χαρτζιλίκι.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ