ΗΠΑ

Ο ΛαΒάρ Μπολ "ξαναχτύπησε"!

LaVar Ball, father of Los Angeles Lakers' Lonzo Ball, watches the Lakers play the Los Angeles Clippers during the second half of an NBA summer league basketball game, Friday, July 7, 2017, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
(AP Photo/John Locher) AP

Ο ΛαΒάρ Μπολ έκανε ακόμα μία... ενδιαφέρουσα δήλωση, τονίζοντας ότι αυτός και ο 16χρονος γιος του, ΛαΜέλο Μπολ, θα κέρδιζαν σε "μονό" τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Μάικλ Τζόρνταν!

Ο ΛαΒάρ Μπολ δεν ξέρει πότε να βάζει φρένο στις δηλώσεις του. Δεν έβαζε ποτέ "φίλτρα". Και δεν το έκανε ούτε τώρα, κάνοντας ακόμα μία προκλητική δήλωση που θα συζητηθεί πολύ.

Ο άνθρωπος λοιπόν που έχει δηλώσει ότι θα κέρδιζε σε "μονό" τον Μάικλ Τζόρνταν και πως ο μεγαλύτερος εκ των τριών γιων του, Λόνζο Μπολ (Νο2 στο φετινό ντραφτ) είναι καλύτερος του Στέφεν Κάρι και θα έχει triple-double μέσο όρο, πήγε πλέον τα πάντα ένα βήμα πιο μπροστά.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Μπολ δήλωσε πως αν αυτός και ο μικρότερος γιος του, Λαμέλο Μπολ (ο οποίος θα "κλείσει" τα 16 του χρόνια σε ένα μήνα) έπαιζαν "μονό" δύο εναντίον δύο κόντρα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Μάικλ Τζόρνταν θα κέρδιζαν! " Θα διάλεγα πάντα εμένα και τον ΛαΜέλο σε ένα "μονό" απέναντι σε οποιονδήποτε. Απέναντι στους ΛεΜπρόν και Τζόρνταν, απέναντι σε οποιονδήποτε, θα παίζαμε και θα κερδίζαμε".

Η πιθανότητα να μάθει βέβαια κάποιος την απάντησε σε αυτό το ερώτημα είναι ελάχιστη. Δεν πρόκειται ποτέ να βρεθούν στο ίδιο παρκέ για να παίξουν αντίπαλοι οι 4 αυτοί παίκτες. Όχι βέβαια πως αμφιβάλει κανείς τι θα γινόταν σε αυτή την περίπτωση...

(AP Photo/John Locher)

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ