ΗΠΑ

Ο Κέβιν Τζόνσον χτύπησε διαδηλωτή που του έριξε πίτα στο πρόσωπο

Ο Κέβιν Τζόνσον χτύπησε διαδηλωτή που του έριξε πίτα στο πρόσωπο

Ο πρώην ΝBAer και νυν Δήμαρχος του Σακραμέντο, Κέβιν Τζόνσον, χτύπησε στο πρόσωπο έναν διαδηλωτή, ο οποίος του έριξε στο πρόσωπο μία πίτα, σε φιλανθρωπική εκδήλωση.

Ο παλαίμαχος ΝΒΑer, Κέβιν Τζόνσον, ο οποίος υπήρξε ένας από τους καλύτερους πλέι-μέικερ την δεκαετία του '90 φορώντας επί σειρά ετών την φανέλα των Φοίνιξ Σανς (παίζοντας στο πλάι του Τσαρλς Μπάρκλεϊ), τα τελευταία χρόνια είναι Δήμαρχος της πόλης του Σακραμέντο, στην οποία και γεννήθηκε.

Την περασμένη Τετάρτη (21/9), σε εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στην οποία και έδωσε το "παρών", ένας διαδηλωτής, χωρίς λόγο και αιτία, στράφηκε προς το μέρος του και αφού τον έβρισε ακολούθως του έριξε μία πίτα στο πρόσωπο, η οποία και τον λέρωσε.

Το γεγονός εκνεύρισε και δυσαρέστησε τον Κέβιν Τζόνσον, ο οποίος χαρακτήρισε το περιστατικό ως μεγάλη προσβολή και όντας εκτός εαυτού ακολούθως στράφηκε προς τον διαδηλωτή, του επιτέθηκε και τον χτύπησε αρκετές φορές στο πρόσωπο.

Ακολούθως, οι ψυχραιμότεροι ηρέμησαν την κατάσταση και ο διαδηλωτής, ο οποίος είναι ο 32χρονος Σιν Τόμπσον, συνελήφθη από τις αρχές, για επίθεση σε δημόσιο χώρο, αλλά και σε δημόσιο υπάλληλο.

Στην συνέχεια, ο Δήμαρχος του Σακραμέντο, με μήνυμα του στο twitter, ευχαρίστησε την αστυνομία της πόλης που βρέθηκε εκεί και επεσήμανε πως είναι καλά στην υγεία του. Όσον αφορά, τον διαδηλωτή που συνελήφθη, στο πρόσωπο του έχουν μείνει σημάδια από τις γροθιές που δέχτηκε, όπως βλέπετε στην φωτογραφία.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ