ΗΠΑ

Ο γιος του Carmelo Anthony παίζει μπάσκετ σαν το μπαμπά του!

Ο γιος του Carmelo Anthony παίζει μπάσκετ σαν το μπαμπά του!

Ο 10χρονος γιος του Carmelo Anthony, Kiyan, φαίνεται ότι έχει κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα του στο μπάσκετ. Και υπάρχει ένα βίντεο που το αποδεικνύει!

Το μήλο φαίνεται ότι δεν έπεσε και πολύ μακριά από τη μηλιά στην οικογένεια του Carmelo Anthony! Ο 10χρονος γιος του σταρ των Knicks, Kiyan, δεν έχει κρύψει την αγάπη του για το μπάσκετ. Και τώρα ήρθε ένα βίντεο της μητέρας του, La La Anthony, να δείξει ότι δεν του αρέσει απλώς το μπάσκετ, αλλά είναι και καλός σε αυτό!

Στο βίντεο που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram λοιπόν, η La La Anthony δείχνει τον γιο της να προπονείται μαζί με τον Carmelo, γράφοντας " περήφανη για την σκληρή δουλειά του Kiyan σήμερα και κάθε μέρα. Η συνέπεια είναι το κλειδί!"

Εξίσου ενδιαφέρον βέβαια είναι ότι η La La "ανέβασε" βίντεο στο οποίο υπάρχει μέσα και ο Carmelo, με τον οποίο έχει χωρίσει εδώ και λίγο καιρό επειδή ο σταρ των Knicks φέρεται να άφησε έγκυο μία άλλη γυναίκα ! Κατά πολλούς αυτή είναι μία κίνηση καλής θέλησης από την πλευρά της La La έπειτα από τις αλλεπάλληλες προσπάθειες του Anthony να τα ξαναβρούν. Αφήνοντας πάντως το... κουτσομπολιό στην άκρη, ιδού το βίντεο που δείχνει τον μικρό Kiyan να κάνει κινήσεις που κάνει και ο πατέρας του στο παρκέ:

Proud of the hard work Kiyan is putting in today & everyday! Consistency is key!

A post shared by LaLa (@lala) on

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ