ΗΠΑ

Ο Αντετοκούνμπο... φοβάται τον μικρό του αδερφό

Mar 1, 2014; Milwaukee, WI, USA;  Milwaukee Bucks guard Giannis Antetokounmpo (34) reacts after missing a free throw in the 4th quarter during the game against the Brooklyn Nets at BMO Harris Bradley Center. The Nets beat the Bucks 107-98. Mandatory Credit: Benny Sieu-USA TODAY Sports
Mar 1, 2014; Milwaukee, WI, USA; Milwaukee Bucks guard Giannis Antetokounmpo (34) reacts after missing a free throw in the 4th quarter during the game against the Brooklyn Nets at BMO Harris Bradley Center. The Nets beat the Bucks 107-98. Mandatory Credit: Benny Sieu-USA TODAY Sports BENNY SIEU-USA TODAY SPORTS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τον μικρό του αδερφό, Κώστα, ο οποίος είναι μετρ του trash talking. Παραδέχτηκε πως ο μικρότερος γιος της οικογένειας τον νίκησε σε μονό (VIDEO)!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τα ξημερώματα το δεύτερο τριπλ νταμπλ της καριέρας του στο ΝΒΑ, στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Χιούστον Ρόκετς . Μετά το τέλος του αγώνα, ο "Giannis" μίλησε στους δημοσιογράφους για τα κατορθώματά του, πλην όμως έδειξε πως είναι... θνητός. Για την ακρίβεια, παραδέχθηκε πως ο μικρός αδερφός του, Κώστας, τον νίκησε σε μονό που έπαιξαν πριν από μερικές ημέρες.

" Ω ρε φίλε, ο Κώστας. Μου ζήτησε να παίξουμε μονό και έκανε διαρκώς trash talking", είπε αρχικά ο 21χρονος γκαρντ/φόργουορντ του Μιλγουόκι, για να προσθέσει πως " του απαντούσα πως δεν είναι έτοιμος και δεν είναι έτοιμος. Έπαιξε λοιπόν με τον άλλο μικρό αδερφό μου, τον Αλέξανδρο". Παρόλ' αυτά, δεν τη... γλίτωσε αφού ο Κώστας συνέχισε να επιμένει, κι έτσι του έκανε το χατίρι. Μόνο που το αποτέλεσμα δεν τον δικαίωσε.

" Παίξαμε στους εφτά πόντους και με νίκησε", παραδέχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για να εξηγήσει πως φυσιολογικά " ήμουν εκνευρισμένος, αλλά ταυτόχρονα περήφανος και συγκινημένος. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον βλέπω να βελτιώνεται κάθε μέρα. Ο στόχος είναι να γίνει καλύτερος από μένα. Κι ακολούθως ο πιο μικρός απ όλους, ο Αλέξανδρος, ακόμη καλύτερος από όλους μας".

Μέχρι να τον δούμε στο ΝΒΑ, πάρτε μια γεύση από το τι εστί -αυτή τη στιγμή- Κώστας Αντετοκούνμπο

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ