ΗΠΑ

Ο Άαρον Μάιλς έγινε προπονητής

Ο Άαρον Μάιλς έγινε προπονητής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άαρον Μάιλς, που φόρεσε τη φανέλα των Άρη και Πανιωνίου, ολοκλήρωσε την επαγγελματική του καριέρα ως μπασκεμπολίστας, ξεκινώντας αυτή του... προπονητή.

Μετά από δέκα χρόνια επαγγελματικής καριέρας, ο Άαρον Μάιλς πήρε -το περασμένο καλοκαίρι- την απόφαση να αποχωρήσει από τη δράση. Ο πρώην παίκτης των Άρη και Πανιωνίου ολοκλήρωσε τη θητεία του στη Λοκομοτίβ Κουμπάν (2014-'15), αλλά στην πορεία δεν βρήκε ομάδα, με αποτέλεσμα να πει "αντίο" και να σκεφτεί εναλλακτικούς τρόπους για να βγάζει τα προς το ζην.

Κι όπως φαίνεται, δεν χρειάστηκε να... παιδευτεί πολύ αφού από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο του Florida Gulf Coast, με τον ίδιο να δηλώνει πως " θυμάμαι το πάθος του Joe Dooley και το πόσο ενεργητικός ήταν. Ως παίκτης πάντα εκτιμάς κάτι τέτοιο". Ποιος είναι τώρα ο κ. Joe Dooley; Ο βοηθός προπονητή που είχε στα κολεγιακά του χρόνια, όταν ακόμη φορούσε τη φανέλα του Kansas.

Απ ότι φαίνεται, οι δύο άνδρες διατήρησαν επαφή στο πέρασμα των χρόνων με αποτέλεσμα να προκύψει η νέα τους συνεργασία, αυτή τη φορά από άλλο πόστο. Έτσι, ο Άαρον Μάιλς ετοιμάζεται να βάλει το κοστούμι του προπονητή και να ζήσει τις πρώτες του εμπειρίες στο NCAA, ως ασίσταντ κόουτς στο Florida Gulf Coast.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ