ΗΠΑ

Νέο "χτύπημα" στον Τραμπ! Ούτε το Νορθ Καρολάινα στον Λευκό Οίκο!

North Carolina's Isaiah Hicks (4) and Tony Bradley (5) react to a call during the second half in the finals of the Final Four NCAA college basketball tournament against Gonzaga, Monday, April 3, 2017, in Glendale, Ariz. (AP Photo/Mark Humphrey)
AP Photo/Mark Humphrey AP

Ούτε το Νορθ Καρολάινα (ομαδα που κατέκτησε το κολεγιακό πρωτάθλημα το 2017) θα επισκεφθεί φέτος τον Λευκό Οίκο για να τιμηθεί από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Μία μέρα μετά την ανεπίσημη μεν, αλλά ουσιαστικά δεδομένη απόφαση των Golden State Warriors να μην επισκεφθούν τον Λευκό Οίκο για να τιμηθούν ως Πρωταθλητές του ΝΒΑ από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ο Ντόναλντ Τραμπ δέχθηκε άλλο ένα "χτύπημα" καθώς ενημερώθηκε πως ούτε το Πανεπιστήμιο Νορθ Καρολάινα θα επισκεφθεί την Ουάσινγκτον!

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ που κατέκτησε το κολεγιακό πρωτάθλημα πριν από μερικούς μήνες, αρνήθηκε την πρόταση του Τραμπ, με τη δικαιολογία πως οι δυο πλευρές δεν μπόρεσαν να βρουν μια κοινή ημερομηνία για την τελετή. " Προσπαθήσαμε για οκτώ-εννέα μέρες, όμως δεν βρήκαμε λύση" είπε παράγοντας του UNC, πριν υποστηρίξει πως η ομάδα θα πήγαινε αν υπήρχε μια ημερομηνία που θα βόλευε την ομάδα του και τον Τραμπ.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ