ΗΠΑ

Νέο ξέσπασμα του Τραμπ κατά του ΛαΒάρ Μπολ

Νέο ξέσπασμα του Τραμπ κατά του ΛαΒάρ Μπολ

Ο Ντόναλντ Τραμπ καταφέρθηκε εκ νέου κατά του ΛαΒάρ Μπολ με αφορμή τα σχόλια που έκανε πρόσφατα για το ρόλο του Αμερικανού Προέδρου στην απελευθέρωση του γιου του από τις κινεζικές φυλακές.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει τα όσα είπε ο ΛαΒάρ Μπολ για την υπόθεση της απελευθέρωσης του γιου του, ΛιΆντζελο. Τρεις ημέρες λοιπόν μετά το πρώτο ξέσπασμα μέσω του Twitter , ακολούθησε και δεύτερο από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος είχε άλλο ένα μήνυμα προς τον πατέρα του νεαρού άσου.

" Δεν ήταν ο Λευκός Οίκος, δεν ήταν το Υπουργείο Εξωτερικών, δεν ήταν οι αποκαλούμενοι άνθρωποι του ΛαΒάρ στην Κίνα που ξέμπλεξαν τον γιο του από την πολυετή κάθειρξη - ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ. Τι κρίμα! Ο ΛαΒάρ είναι απλά μία κακή έκδοση του Ντον Κινγκ, αλλά χωρίς μαλλιά. Απλά σκέψου..." έγραψε στο πρώτο του tweet ο Τραμπ, λίγο πριν ακολουθήσει και δεύτερο:

" ...ΛαΒάρ, θα μπορούσες να περνάς τις ημέρες των Ευχαριστιών με τον γιο σου στην Κίνα για τα επόμενα 5 έως 10 χρόνια, με κανέναν από το ΝΒΑ να σου συμπαραστέκεται. Θυμήσου ΛαΒάρ, η κλοπή ΔΕΝ είναι μικρό πράγμα. Είναι πραγματικά σοβαρή υπόθεση, ειδικά στην Κίνα. Αγνώμονα ανόητε!".

Δείτε τα tweets του Αμερικανού Προέδρου:




TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ