ΗΠΑ

Νέα εξέλιξη στο "Kantergate": Οι Τούρκοι συνέλαβαν τον πατέρα του!

Νέα εξέλιξη στο "Kantergate": Οι Τούρκοι συνέλαβαν τον πατέρα του!
2015 NBAE

Λίγες μέρες μετά τον χαρακτηρισμό του Enes Kanter ως "τρομοκράτη", οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν τον πατέρα του. Ξέσπασε ο παίκτης των Thunder.

Η κόντρα του Enes Kanter με την τουρικική κυβέρνηση συνεχίζεται και πλέον έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Λίγες μέρες μετά τον χαρακτηρισμό του center των Oklahoma City Thunder ως "τρομοκράτη" , οι τουρκική Κυβέρνηση συνέλαβε τον πατέρα του, με αποτέλεσμα ο νεαρός αθλητής να ξεσπάσει για άλλη μία φορά στο Twitter εναντίον του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

" ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΣΜΕ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ από την Τουρκική κυβέρνηση και τον Χίτλερ του αιώνα μας. Θα ζήσει τα βασανιστήριά τους, όπως χιλιάδες ακόμη άνθρωποι" έγραψε το απόγευμα της Παρασκευής ο Kanter.

Για την ιστορία, οι γονείς του Kanter τον είχαν αποκληρώσει δημόσια και είχαν δηλώσει πως δεν τον αναγνωρίζουν ως γιο τους, από τη στιγμή που η Κυβέρνηση Ερντογάν τον είχε κατηγορήσει για συμμετοχή στο περσινό Πραξικόπημα του οποίου φέρεται να ηγήθηκε ο Φετουλάχ Γκιουλέν.

Υπενθυμίζουμε επίσης πως πριν από δυο εβδομάδες η Τούρκοι ακύρωσαν το διαβατήριο του Kanter, με αποτέλεσμα εκείνος να "κολλήσει" σε αεροδρόμιο της Ρουμανίας. Μένει πλέον να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο επεισόδιο σε αυτή την αν μη τι άλλο πολύ έντονη κόντρα.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ