NBA

Χωρίζει λόγω απιστίας ο Καρμέλο Άντονι

Χωρίζει λόγω απιστίας ο Καρμέλο Άντονι

Ο σούπερ σταρ των Νιου Γιορκ Νικς, Καρμέλο Άντονι φέρεται να άφησε έγκυο μια χορεύτρια και χωρίζει με την Αλάνι Βάσκεζ έπειτα από 13 χρόνια σχέσης και 7 χρόνια έγγαμου βίου. Όλα πάνε στραβά για τον "Μέλο" αυτή την περίοδο.

Η αλήθεια είναι πως έχει περάσει και καλύτερες στιγμές στη ζωή του ο Καρμέλο Άντονι από τις τωρινές. Σε επαγγελματικό επίπεδο αμφισβητείται το ηγετικό του προφίλ από τον πρόεδρο των Νιου Γιορκ Νικς, Φιλ Τζάκσον, ο οποίος του δείχνει την πόρτα της εξόδου από την ομάδα μετά και την φετινή απογοητευτική σεζόν, ενώ και σε προσωπικό επίπεδο τα έχει κάνει ολίγον τι... μαντάρα.

Ο "Μέλο" είναι με το 1,5 πόδι εκτός "MSG", αναζητώντας ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και να δεχτεί βέβαια το τεράστιο συμβόλαιό του (ψάχνει ομάδα που να κάνει πρωταθλητισμό), αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να κάνει και τις αμαρτίες του.

Σύμφωνα με το TMZ, ο σούπερ σταρ των Νικς άφησε έγκυο μια εξωτική χορεύτρια και μάλιστα φέρεται να βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η σύζυγος του 33χρονου, Αλάνι Βάσκεζ, έμαθε για τα καμώματα του Άντονι και έβαλε τέλος στον γάμο τους, ο οποίος περνούσε κρίση το τελευταίο διάστημα.

Η "La La" έχει φύγει από το κοινό τους σπίτι, έχει βρει άλλο στη Νέα Υόρκη και τα αμερικάνικα ΜΜΕ κάνουν λόγο πάντως για φιλικό διαζύγιο, ώστε να μην διαταραχθεί η ζωή του 10χρονου γιου τους.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2004, τρία χρόνια μετά απέκτησαν το παιδί τους και το 2010 αποφάσισαν να παντρευτούν. Εντέλει, ο... 13ος χρόνος κοινής πορείας αποδείχτηκε γρουσούζικος και ο ύστατος της σχέσης τους.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ