NBA

Χτύπησε θεατή με τη μπάλα ο Πολ Τζορτζ!

Χτύπησε θεατή με τη μπάλα ο Πολ Τζορτζ!

Ο Πολ Τζορτζ εκνευρίστηκε με μία απόφαση των διαιτητών και αποφάσισε να κλωτσήσει τη μπάλα στις κερκίδες. Για κακή του τύχη όμως πέτυχε έναν θεατή στο κεφάλι (VIDEO)!

Ο Πολ Τζορτζ δεν βρέθηκε και στην καλύτερη βραδιά του στην Ιντιάνα. Οι Πέισερς ναι μεν νίκησαν -και εύκολα μάλιστα- τους Μπουλς , ωστόσο ο καλύτερος παίκτης τους δεν βρισκόταν καν στο γήπεδο στη λήξη της αναμέτρησης, καθώς πολύ νωρίτερα είχε φροντίσει να αποβληθεί για πρώτη φορά στην 7ετή καριέρα του επειδή κλώτσησε τη μπάλα στις πρώτες σειρές των καθισμάτων, πετυχαίνοντας στο πρόσωπο μία υπάλληλο της ομάδας!

Η Λίντσι Γίαγκερ καθόταν μαζί με την 17χρονη κόρη της στην τρίτη σειρά των καθισμάτων πίσω από το ένα καλάθι, την ώρα που δέχτηκε τη μπάλα στο κεφάλι και είδε τον... ουρανό σφοντίλι! “ Δεν κοιτούσα επειδή δεν υπήρχε φάση εκείνη τη στιγμή και μόλις που είδα με την περιφερειακή όραση τη μπάλα καθώς γύρισα το κεφάλι μου. Με χτύπησε κατευθείαν στο κεφάλι” είπε μετά το συμβάν η υπάλληλος του τηλεοπτικού σταθμού Fox Sports Indiana.

Ο Τζορτζ αντιλήφθηκε αμέσως βέβαια τι είχε κάνει και πήγε να της ζητήσει συγνώμη και να βεβαιωθεί ότι είναι καλά. Την αποβολή, πάντως, δεν τη γλίτωσε. Ούτε το (επερχόμενο) πρόστιμο από τη λίγκα...

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ