NBA

Βραδιά με πολλά νεύρα στο ΝΒΑ!

Houston Rockets guard James Harden (13) is shown during an NBA basketball game Saturday, Oct. 21, 2017, in Houston. (AP Photo/George Bridges)
AP Photo/George Bridges AP PHOTO/GEORGE BRIDGES

James Harden - Mario Chalmers και LaMarcus Aldridge - Serge Ibaka ήρθαν στα χέρια, ενώ ο Nikola Jokic έσπρωξε τον προπονητή των Wizards, Scott Brooks, σε μια βραδιά με πάρα πολλά νεύρα στο ΝΒΑ!

Ξέρεις ότι έχει ξεκινήσει η σεζόν στο ΝΒΑ όταν τα νεύρα αρχίζουν και... τεντώνουν. Όπως έγινε δηλαδή στους αγώνες Rockets-Grizzlies, Spurs-Raptors και Nuggets-Wizards τα χαράματα, σε μία βραδιά με αρκετή ένταση!

Η αρχή έγινε στον αγώνα των Rockets με τους Grizzlies ( νίκη των δεύτερων με 98-90 ). Εκεί, ο James Harden πέταξε στο παρκέ τον Mario Chalmers, ο οποίος απάντησε με το να του βάλει τρικλοποδιά, με αποτέλεσμα ο Harden να τον ξαναπετάξει στο παρκέ και οι δυο τους να έρθουν στα χέρια! Ευτυχώς, οι ψυχραιμότεροι έσωσαν την κατάσταση.

Λίγο αργότερα, στον αγώνα των Spurs με τους Raptors ( νίκη των πρώτων με 101-97 ), ήταν η σειρά των LaMarcus Aldridge και Serge Ibaka να έρθουν στα χέρια, πριν τους διακόψουν οι συμπαίκτες τους!

Το κερασάκι στην τούρτα μίας τρομερά νευρικής βραδιάς μπήκε από τον Nikola Jokic στην ήττα της ομάδας του με 109-104 από τους Wizards . Κι αυτό γιατί με το σκορ στο 104-102 για την Washington ο Σέρβος εκνευρίστηκε από ένα φάουλ που δεν του δόθηκε, με αποτέλεσμα να απωθήσει πηγαίνοντας προς τον πάγκο των Nuggets των προπονητή των αντιπάλων του, Scott Brooks! Αποτέλεσμα φυσικά ήταν να χρεωθεί με τεχνική ποινή, με τον ίδιο να υποστηρίζει πάντως ότι δεν είχε δει τον Brooks.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις περιπτώσεις οι "θύτες" τιμωρήθηκαν με τεχνική ποινή, αλλά δεν υπήρξε καμία αποβολή. Η συνέχεια της σεζόν βέβαια σίγουρα αναμένεται με ενδιαφέρον.

AP Photo/George Bridges

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ