NBA

Βούρκωσε ο Cousins στο αντίο του σε φίλους των Kings

SACRAMENTO, CA - FEBRUARY 6: DeMarcus Cousins #15 of the Sacramento Kings drives to the basket against the Chicago Bulls on February 6, 2017 at Golden 1 Center in Sacramento, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2017 NBAE (Photo by Rocky Widner/NBAE via Getty Images)
SACRAMENTO, CA - FEBRUARY 6: DeMarcus Cousins #15 of the Sacramento Kings drives to the basket against the Chicago Bulls on February 6, 2017 at Golden 1 Center in Sacramento, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2017 NBAE (Photo by Rocky Widner/NBAE via Getty Images) NBAE/GETTY IMAGES

O DeMarcus Cousins βρέθηκε σε εκδήλωση στο Sacramento λίγο πριν αναχωρήσει για τη Νέα Ορλεάνη και τους Pelicans, κοντεύοντας να βάλει τα κλάματα στον αποχαιρετισμό του.

Αν υπάρχει ένα πράγμα το οποίο ποτέ δεν αμφισβήτησε κανείς στην περίπτωση του DeMarcus Cousins είναι ότι δεν διστάζει να δείξει τα συναισθήματά του. Το συναίσθημα που έχει συνηθίσει βέβαια να βλέπει ο κόσμος από αυτόν είναι ο θυμός. Τώρα ωστόσο είδε και ένα άλλο πρόσωπο του All Star center. Αυτό του ευαίσθητου ανθρώπου, που πριν λίγες ώρες είχε ενημερωθεί ότι θα παραχωρηθεί με ανταλλαγή .

Οι Kings αποφάσισαν να παραχωρήσουν τον Cousins στους Pelicans, αλλάζοντας σελίδα στην ιστορία τους, έπειτα από 6 1/2 χρόνια που είχαν ως βασικό center τον απόφοιτο του Κολεγίου του Kentucky. Ήταν 6 1/2 χρόνια με πολλά πάνω-κάτω, αλλά και καμία παρουσία στα playoffs. Ήταν όμως και 6 1/2 χρόνια που σημάδεψαν τον Cousins, ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ ότι αγάπησε την πόλη του Sacramento και τους κατοίκους της, που τον είχαν αγκαλιάσει από την αρχή. Και αυτό είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσει ποτέ όπως φαίνεται.

Δίνοντας το παρόν σε εκδήλωση λίγο πριν αποχωρήσει για τη Νέα Ορλεάνη, ο Cousins πήρε το μικρόφωνο και δήλωσε ότι " η αγάπη μου για αυτή την πόλη δεν θα αλλάξει ποτέ" πριν σταματήσει για λίγο να μιλάει, αφού η φωνή του "έσπασε" από την συγκίνηση και είχε βουρκώσει, με τον κόσμο να τον αποθεώνει, λέγοντάς του ότι τον αγαπάει. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα πάντως ο All Star center μπόρεσε να ηρεμήσει, λέγοντας ότι " αν και φεύγω, η αγάπη μου θα μείνει η ίδια. Ακόμα θα φροντίζω τα παιδιά που φρόντιζα. Όλα όσα έγιναν εδώ έχουν σημασία για εμένα και όλα είναι ίδια. Κάθε οικογένεια και κάθε ψυχή σημαίνει το ίδιο για μένα. Απλώς δεν φοράω την φανέλα της ομάδας. Σας ευχαριστώ για όλα".

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ