NBA

Video: Η προετοιμασία του Αντετοκούνμπο για το παιχνίδι

Video: Η προετοιμασία του Αντετοκούνμπο για το παιχνίδι

Πως προετοιμάζεται ένας παίκτης του ΝΒΑ για το παιχνίδι; Η κάμερα του Sport24.gr (παρ)ακολούθησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην pre-game τελετουργία του από το σπίτι ως το παρκέ...

Αποστολή, Μιλγουόκι: Νίκος Παπαϊωάννου

Η κάμερα του Sport24.gr έγινε η σκιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι. Δείτε τον άσο των Bucks, στο σπίτι του, καθ’ οδόν για το ματς με τους Grizzlies, στο παρκέ και στ’ αποδυτήρια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αποκτήσει πλέον τη δική του ρουτίνα για την ημέρα ενός εντός έδρας αγώνα. Μόλις τελείωσε το shootaround, στο προπονητήριο των Bucks, γύρω στις 12:30, ο Γιάννης πήγε στο διαμέρισμα που νοικιάζει 4-5 τετράγωνα πιο κάτω. Αφού έφαγε λαζάνια, στη συνέχεια έπεσε και κοιμήθηκε για ένα δίωρο.

Γύρω στις 15:00 σηκώθηκε κι άρχισε να ετοιμάζεται για το γήπεδο. Μαζί του και ο φίλος του, ο Ρος, υπάλληλος των Bucks, που ανέλαβε για την μέρα χρέη οδηγού. Μόλις ο φόργουορντ του Μιλγουόκι ντύθηκε, πήρε τα δύο κινητά του, φόρεσε τα beats by dre στ’ αυτιά, έκανε high five με τον Ρος, φίλησε μία εικόνα στον τοίχο κι έφυγε από το σπίτι του.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της 15λεπτης διαδρομής μέχρι το BMO Harris Bradley Center, ο Γιάννης παρέμεινε αμίλητος. Χαμένος μέσα στις σκέψεις του και προσπαθώντας ν’ αυτοσυγκεντρωθεί εν’ όψει του αγώνα.

Φτάνοντας στο γήπεδο,στις 16:20, σχεδόν 2 ½ ώρες πριν το τζάμπολ του αγώνα με τους Grizzlies, κατευθύνθηκε στ’ αποδυτήρια. Εβαλε τα ρούχα της… δουλειάς και μετά από περίπου ένα δεκάλεπτο βγήκε στο παρκέ για να σουτάρει. Κοντά σε κάθε βήμα του, ήταν ο παλιός άσος του ΝΒΑ και νυν ασίσταντ κόουτς στους Bucks, ο Nick Van Exel. Οι δυο τους, αφού πρώτα καλαμπούρισαν, στη συνέχεια το έριξαν στη δουλειά και για μία ώρα ακριβώς.

O Αντετοκούνμπο, κατευθυνόμενος για τ’ αποδυτήρια, σταμάτησε για να υπογράψει αυτόγραφα και να βγάλει φωτογραφίες με φιλάθλους των Bucks.

Στ’ αποδυτήρια, έπαιξε με το κινητό του, πήγε στο φυσιοθεραπευτηριο, για να δέσει τα πόδια του κι εν τέλει φόρεσε τη στολή των Bucks.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους Grizzlies νικητές με 82-77 και το Μιλγουόκι να μετρά την 7η σερί ήττα και την 31η σε 38 αγώνες. Ο Αντετοκούνμπο, είχε προβλήματα με τα φάουλ κι έμεινε στο παρκέ 22 λεπτά, έχοντας 6 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 λάθη.

Δεκτές όλες οι απόψεις και στο Twitter @ndpapaioannou

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ