NBA

Βγήκαν οι πρώτες φανέλες των Lakers με το όνομα του Ball

UCLA's Lonzo Ball reacts after scoring against Southern California during the first half of an NCAA college basketball game in the quarterfinals of the Pac-12 men's tournament Thursday, March 9, 2017, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
UCLA's Lonzo Ball reacts after scoring against Southern California during the first half of an NCAA college basketball game in the quarterfinals of the Pac-12 men's tournament Thursday, March 9, 2017, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher) AP

Ένας φίλος των Los Angeles Lakers ανυπομονεί, όπως φαίνεται, να δει τον Lonzo Ball στην ομάδα του. Τόσο που έφτιαξε μια φανέλα με το όνομά του (pic).

Ο Lonzo Ball είναι ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα του Draft για το φετινό καλοκαίρι, κι ένας πολύ καλός λόγος για να ελπίζουν οι ομάδες που θα επιλέξουν ψηλά στη διαδικασία τον Ιούνιο. Ο ίδιος έχει εξηγήσει πολλές φορές πως θέλει να παίξει για τους Los Angeles Lakers, κάτι που πάντως δεν είναι στο χέρι του, αφού οι "Λιμνάνθρωποι" θα πρέπει να σταθούν τυχεροί και να επιλέξουν στην πρώτη τριάδα, για να έχουν αυτή τη δυνατότητα.

Μέχρι τη βραδιά του Draft υπάρχει πολύς δρόμος, αλλά κάποιοι φίλοι των Lakers φαίνεται πως αδημονούν να τον δουν με τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας. Τόσο που έφτιαξαν ήδη μία, για να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που έρθουν τα... ευχάριστα.

Βγήκαν οι πρώτες φανέλες των Lakers με το όνομα του Ball
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ