NBA

Τσαμπουκάς και παραλίγο ξύλο στον αγώνα του Γιάννη!

Τσαμπουκάς και παραλίγο ξύλο στον αγώνα του Γιάννη!

Ο αγώνας των Lakers με τους Bucks "σημαδεύτηκε" από μία γενικευμένη σύρραξη προς το τέλος της τρίτης περιόδου, που οδήγησε στην αποβολή τριών παικτών.

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τα κάνει, πάλι, όλα, οι Bucks πέρασαν από το Los Angeles, επικρατώντας με 103-107 των Lakers . Κατά την διάρκεια του αγώνα ωστόσο έγινε ένα σκηνικό που έμελλε να σημαδέψει όλο το παιχνίδι.

Με 36 δευτερόλεπτα να μένουν για την λήξη της τρίτης περιόδου οι Lakers έφυγαν στον αιφνιδιασμό, με τον Malcolm Brogdon των Bucks να κάνει ένα δυνατό φάουλ στον Nick Young των Lakers, ο οποίος εκνευρίστηκε και τον έσπρωξε. Το γεγονός αυτό όμως δεν άρεσε καθόλου στον Greg Monroe, ο οποίος έσπευσε να υπερασπιστεί τον Brogdon και έσπρωξε κι αυτός με την σειρά του τον Young, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί γενικευμένη σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων! Αποτέλεσμα; Να αποβληθούν οι Young και Monroe, αλλά και ο D'Angelo Russell των Lakers, ο οποίος πρόλαβε όσο γινόταν ο τσακωμός να σπρώξει κι αυτός εκτός φάσης τον Monroe. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την επίμαχη φάση και τον... χαμό που ακολούθησε:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ