NBA

Τσαμπουκάς ανάμεσα σε Irving και Dennis Smith Jr.

Boston Celtics guard Kyrie Irving, drives to the basket against Dallas Mavericks guard Dennis Smith Jr., right, during the first quarter of an NBA basketball game in Boston, Wednesday, Dec. 6, 2017. Irving scored 23 points as the Celtics defeated the Mavericks 97-90. (AP Photo/Charles Krupa)
AP Photo/Charles Krupa AP PHOTO/CHARLES KRUPA

Ένα δυνατό φάουλ του Kyrie Irving και ένα χτύπημα με τον αγκώνα του στον Dennis Smith Jr. είχε ως αποτέλεσμα ο rookie των Mavericks να εκνευριστεί, με τους δύο παίκτες να ανταλλάζουν μερικά "γαλλικά".

Ο Dennis Smith Jr. θέλησε να δείξει με τον τρόπο του στον Kyrie Irving ότι μπορεί να είναι ρούκι, αλλά δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του! Κι αυτό παραλίγο να οδηγήσει σε τσακωμό!

Κατά την διάρκεια του αγώνα των Celtics με τους Mavericks ( νίκη των πρώτων με 97-90 ) ο Smith όρμησε προς το καλάθι με τον Irving μπροστά του, ο οποίος αρχικά του έκανε φάουλ και ακολούθως τον ξαναχτύπησε προκειμένου να τον αποτρέψει από το να πετύχει καλάθι και φάουλ. Δεν έμεινε όμως εκεί, αφού με την φάση να έχει τελειώσει θεώρησε σωστό να σηκώσει τα χέρια του, με αποτέλεσμα να κοντέψει να του ρίξει αγκωνιά!

Το τελευταίο γεγονός ήταν που δεν εκτίμησε ιδιαίτερα ο ρούκι των Mavs και φρόντισε να το δείξει, αρχίζοντας να φωνάζει στον Irving μερικά γαλλικά, με τους συμπαίκτες τους να μπαίνουν στη μέση. Αμφότεροι χρεώθηκαν με τεχνική ποινή βέβαια και το θέμα τελείωσε εκεί.

Δείτε το σχετικό VIDEO:


AP Photo/Charles Krupa
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ