NBA

Τρομερή στιχομυθία στο Twitter για την ανταλλαγή του Πολ Τζορτζ

Τρομερή στιχομυθία στο Twitter για την ανταλλαγή του Πολ Τζορτζ

Η Αστυνομία της Οκλαχόμα Σίτι και της Ιντιάνα αποφάσισαν να τρολάρουν το ΝΒΑ μετά την ανταλλαγή του Πολ Τζορτζ! Διαβάστε τι έγραψαν στο Twitter.

Η είδηση της ανταλλαγής του Πολ Τζορτζ στην Οκλαχόμα Σίτι έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο ΝΒΑ, όπου όλοι περίμεναν ο άσος της Ιντιάνα να καταλήξει σε Σέλτικς ή Ρόκετς. Εν τέλει τον... γράπωσε η Οκλαχόμα Σίτι, δίνοντας μάλιστα ως αντάλλαγμα το "κακό" συμβόλαιο του Βίκτορ Ολαντίπο και τον Ντομάντας Σαμπόνις, γεγονός που θεωρήθηκε εν πολλοίς ως "κλοπή". Σύμφωνα με την Αστυνομία της Οκλαχόμα Σίτι, πάντως, δεν βρέθηκε απολύτως κανένα... αποδεικτικό στοιχείο!

" Ευχαριστούμε για τα tweets που αναφέρουν τη «κλοπή» του Πολ Τζορτζ από την Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Τα ευρήματα της έρευνας μας: (η ανταλλαγή ήταν) εντελώς νόμιμη και απόλυτα κατανοητή", έγραψε στο Twitter τη Αστυνομία της Οκλαχόμα Σίτι! Λίγη ώρα αργότερα ήταν η σειρά της Αστυνομίας της Ιντιάνα να... επιβεβαιώσει ότι δεν συνέβη απολύτως τίποτα μεμπτό στην υπόθεση: " Αναφέρθηκε ότι η Οκλαχόμα Σίτι χρειαζόταν βοήθεια και συμφωνήσαμε κατά τη διάρκεια της έρευνας. Συνεχίζουμε. Καλή τύχη".

Εν συνεχεία η Αστυνομία της Οκλαχόμα Σίτι ευχαρίστησε την αντίστοιχη της Ιντιάνα γράφοντας "η συνεργασία έχει ονειρεμένα αποτελέσματα", για να επακολουθήσει και ανταπάντηση: " Κανένα πρόβλημα. Πιστεύουμε στο να μοιραζόμαστε κάτι. Φροντίστε να έχετε τον Πολ Τζορτζ στο κρεβάτι πριν από τα μεσάνυχτα πριν από κάθε παιχνίδι για την καλύτερη δυνατή απόδοση"!

Το troll σε... αστυνομικό επίπεδο. Δείτε τα tweets:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ